.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Супер фен Аватара на nirvana13
    Град
    Моргата
    с майка ми се раэхождаме и тя подхвана темата
    и си купих някакво бюстие
    после тя ми подари 1 сутиен эа рождения ден и така...

просто говори с нея - не е нещо лошо

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Моят първи сутиен ми го купи баба (Бог да я прости)...
    Аз по принцип имах голям проблем в училище, защото си имах гърди, не малки, а ми беше адски неудобно от липсата на сутиен. И един ден, разхождайки се по магазините, казах на баба да влезем в магазина за бельо, та ми купи 2-3 сутиена...
    След като се научих какъв размер да търся, започнах сама да си купувам. А, да-бях на 12

Не се срамувай от майка си. Най-малкото и тя е жена и е наясно за какво е сутиена, а определено няма нищо срамно в него.
    Кажи й, че имаш нужда от сутиен, ама не безшевен

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от musiic
    Няма от какво да те е срам, тя ти е майка и тя е преминала през този период. Аз направо и казах, че искам сутиен и след няколко дена излезнахме и си купих.

Супер фен
    Град
    България
    На мен първия сутиен ми го купи баба,колкото и странно да звучи,преди някъде 2 месеца ,на 12 съм.Първо ми купи бюстие,после малко сутиенче,и др. седмица ще ходим за още един,защото имам само едно бюстие и един сутиен,и няма как само с два,трябва да ги сменям
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Сестра ми е на 11.Има 1-2 бюстиета,ама не дава да й купя сутиен,а мисля,че от тия малките ще й е добре....голямо желание имам да й купя,от малките размери има толкова красиви...а тя каза,че няма да го носи
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от musiic
    Няма от какво да те е срам, тя ти е майка и тя е преминала през този период. Аз направо и казах, че искам сутиен и след няколко дена излезнахме и си купих.
    awerw

задължително ли е да ти дойде за да носиш сутиен
    Здрасти!

иди с приятелка примерно да си го купиш аз така направих

Повече от фен
    Град
    Видин
    мен мама ми предложи, защото беше лято и виждаше, че си личи на по прозрачни и тънки потници и така

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Аз си купих сама и като се прибрах казах на мама:
    "Мамо, виж!".. "Сутиен.Става ли ти ? Кога си го купи" Отговорих й "Вчера" и излязох от стаята, облякох го и отидох при нея. И тяя "ООоо.. става ти.. Амии добре"
    И така .. от тогава си и казвам директно "Мамо, дай ми пари за сутиен" или пък си ги събирам сама
    ++ Обичам сама да си пазарувам
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Голям фен
    Аз първо носех безшевни сутиени, а първият нормален сутиен ми го купи баща ми просто бяхме в един магазин за бельо и избирахме подарък за мама, и той ме попита "ти искаш ли нещо" и аз си избрах сутиен

Град
    София
    Амии.. не си спомням точно подробно. Но един ден мама ми купи една книжка, май се казваше - какво става с мен? момичета.. Иии видях разни неща.. (тогава бях малка де ) след няколко години като пораснах.. ами.. мама просто ми купи сутиен
    Другите са ти го казали, но все пак и аз да го кажа.. да не те е срам! това не е срамно нещо!

Не е трудно просто и кажи, че вече блузите ти прозират и имаш нужда и готово. Поне при мен стана така.
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Ми аз бях излязла с мама по женски и както обикаляхме магазините , ходихме до козметика и влязохме в един магазин за бельо, и мама го видя и аз я попитах дали може да ми го вземе , защото вече смятам че имам нужда и така си напазарувахме и двете. Наистина не виждам причина за притеснение...
    eat well
    stay fit
    die anyway

----------------------------
    love the life you live , live the life you love

Град
    ------
    ами аз съм на 11 и имах същия проблем ... накрая отидох при мама и и казах направо, че искам сутиен, но тя беше малко против ... като отидохме уш да ми взима сутиен тя ми купи бюстие ... поносих го около месец-два и отидох сама да си купя сутиен ... :D тогава тя ми каза, че щом съм преценила че имам нужда нека си го нося :D :grin: :grin:

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Какво срамно има да кажеш "Мамо, мисля че вече имам нужда от сутиен" и това е
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Към авторката - въобще нужен ли ти е този сутиен или просто го искаш ей така, за гъзария?
    И аз това се питам

Иначе, ако толкова те е страм ОТ МАЙКА ТИ (шок), можеш да отидеш сама да си купиш или с някоя приятелка.
    awerw

Не е нужно да я питаш..ще и кажеш само,че ще отидеш да си купиш сутиен..Влизаш в магазина,ако няма изложени сутиени питаш..Продавачката ти показва какви има,избираш си,мериш,купуваш си и готово..
    Няма нищо страшно..като почнете да пишете такива теми..кой знай к'во станало .. пуууу .. Продавачката няма да ти каже абсолютно нищо,няма какво да те е срам от никой..това е нещо нормално,всяко момиче рано или късно започва да си купува сутиени..Не може винаги мамчето да ти купува...

не ми обръщайте внимание ядосана съм и няма на кого да си го изкарам
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Цитирай Първоначално написано от dessyfreak
    ами при мен както се разхождахме с мама веднъж тя видя един магазин с бельо и вика: искаш ли сутиен .. и така се почна
    И при мен така стана, но и да не беше няма нищо срамно да и кажеш
    Ian Somerhalder

Супер фен Аватара на lubovvv
    Еми отиди сама да си купиш тогава. И аз бях като теб и накрая така направих и тя ме погледна едно интересно- сигурно не се е била сетила, тцтц...
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

ии азз съм така ... много са неудобни а майка ми още не ми е взела нормален ... :Х

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Отидохме майка ми да си, аз се загледах в един и тя ме избута в пробната :Д

Град
    G.Orqhovica
    Бахти сички ли живеете с майките си.Чувствам се странно.Никога няма да съм като вас ;( . Аз си взех първия на 10, изобщо цели седмици си подготвах какво да кажа на баща ми и му казах. ''Тате, искам да си купя сутиен'' и той почна да ми обяснява, че съм била много малка. И аз му казах, че той е мъж и не ги разбира тея работи, а аз ги разбирам най-добре.И след 2-3 дни отидох в един магазин за бельо, а той ме изчака отвън и така.За мен е било нормално да се срамувам, но от майка си няма нищо срамно.Дори сега ме е адски срам като го моля за пари за превръзки, дори не съм си копувала сутиен от 1 година ходя с един, защото ме е много срам да му кажа, че трябва да си купя. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Цитирай Първоначално написано от VikiTo992 Виж мнението
    Бахти сички ли живеете с майките си.Чувствам се странно.Никога няма да съм като вас ;( . Аз си взех първия на 10, изобщо цели седмици си подготвах какво да кажа на баща ми и му казах. ''Тате, искам да си купя сутиен'' и той почна да ми обяснява, че съм била много малка. И аз му казах, че той е мъж и не ги разбира тея работи, а аз ги разбирам най-добре.И след 2-3 дни отидох в един магазин за бельо, а той ме изчака отвън и така.За мен е било нормално да се срамувам, но от майка си няма нищо срамно.Дори сега ме е адски срам като го моля за пари за превръзки, дори не съм си копувала сутиен от 1 година ходя с един, защото ме е много срам да му кажа, че трябва да си купя. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Кво ти пука, баща ти е. Кажи му да ти даде пари да напазаруваш и ще си купиш каквото искаш.

Моят първи сутиен, вече не се сещам кога беше, може би някъде към 13 си купих. Просто не съм много надарена без да й кажа отидох и си взех каквото към си набелязала. После кат се прибрах й казах да го изпере защото хващам алергии от нови дрехи, които преди това не са били прани.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Няма нищо срамно. Моят мама ми го купи. Просто й кажи.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си