- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Първия сутиен
с майка ми се раэхождаме и тя подхвана темата
и си купих някакво бюстие
после тя ми подари 1 сутиен эа рождения ден и така...
просто говори с нея - не е нещо лошо
Моят първи сутиен ми го купи баба (Бог да я прости)...
Аз по принцип имах голям проблем в училище, защото си имах гърди, не малки, а ми беше адски неудобно от липсата на сутиен. И един ден, разхождайки се по магазините, казах на баба да влезем в магазина за бельо, та ми купи 2-3 сутиена...
След като се научих какъв размер да търся, започнах сама да си купувам. А, да-бях на 12
Не се срамувай от майка си. Най-малкото и тя е жена и е наясно за какво е сутиена, а определено няма нищо срамно в него.
Кажи й, че имаш нужда от сутиен, ама не безшевен![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
На мен първия сутиен ми го купи баба,колкото и странно да звучи,преди някъде 2 месеца,на 12 съм.Първо ми купи бюстие,после малко сутиенче,и др. седмица ще ходим за още един,защото имам само едно бюстие и един сутиен,и няма как само с два,трябва да ги сменям
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Сестра ми е на 11.Има 1-2 бюстиета,ама не дава да й купя сутиен,а мисля,че от тия малките ще й е добре....голямо желание имам да й купя,от малките размери има толкова красиви...а тя каза,че няма да го носи![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от fenkaaa
awerw♥
иди с приятелка примерно да си го купиш аз така направих![]()
мен мама ми предложи, защото беше лято и виждаше, че си личи на по прозрачни и тънки потници и така![]()
Аз си купих сама и като се прибрах казах на мама:
"Мамо, виж!".. "Сутиен.Става ли ти ? Кога си го купи" Отговорих й "Вчера" и излязох от стаята, облякох го и отидох при нея. И тяя "ООоо.. става ти.. Амии добре"
И така .. от тогава си и казвам директно "Мамо, дай ми пари за сутиен" или пък си ги събирам сама
++ Обичам сама да си пазарувам![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Амии.. не си спомням точно подробно. Но един ден мама ми купи една книжка, май се казваше - какво става с мен? момичета..Иии видях разни неща.. (тогава бях малка де
) след няколко години като пораснах.. ами.. мама просто ми купи сутиен
Другите са ти го казали, но все пак и аз да го кажа.. да не те е срам! това не е срамно нещо!![]()
Не е трудно просто и кажи, че вече блузите ти прозират и имаш нужда и готово.Поне при мен стана така.
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Ми аз бях излязла с мама по женски и както обикаляхме магазините , ходихме до козметика и влязохме в един магазин за бельо, и мама го видя и аз я попитах дали може да ми го вземе , защото вече смятам че имам нужда и така си напазарувахме и двете. Наистина не виждам причина за притеснение...
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
ами аз съм на 11 и имах същия проблем ... накрая отидох при мама и и казах направо, че искам сутиен, но тя беше малко против ... като отидохме уш да ми взима сутиен тя ми купи бюстие ... поносих го около месец-два и отидох сама да си купя сутиен ... :D тогава тя ми каза, че щом съм преценила че имам нужда нека си го нося :D :grin: :grin:
Какво срамно има да кажеш "Мамо, мисля че вече имам нужда от сутиен" и това е![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
И аз това се питамПървоначално написано от pressiana
![]()
Иначе, ако толкова те е страм ОТ МАЙКА ТИ (шок), можеш да отидеш сама да си купиш или с някоя приятелка.
awerw♥
Не е нужно да я питаш..ще и кажеш само,че ще отидеш да си купиш сутиен..Влизаш в магазина,ако няма изложени сутиени питаш..Продавачката ти показва какви има,избираш си,мериш,купуваш си и готово..
Няма нищо страшно..като почнете да пишете такива теми..кой знай к'во станало .. пуууу .. Продавачката няма да ти каже абсолютно нищо,няма какво да те е срам от никой..това е нещо нормално,всяко момиче рано или късно започва да си купува сутиени..Не може винаги мамчето да ти купува...
не ми обръщайте внимание ядосана съм и няма на кого да си го изкарам
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Еми отиди сама да си купиш тогава. И аз бях като теб и накрая така направих и тя ме погледна едно интересно- сигурно не се е била сетила, тцтц...![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
ии азз съм така ... много са неудобни а майка ми още не ми е взела нормален ... :Х
Отидохме майка ми да си, аз се загледах в един и тя ме избута в пробната :Д
Бахти сички ли живеете с майките си.Чувствам се странно.Никога няма да съм като вас ;( . Аз си взех първия на 10, изобщо цели седмици си подготвах какво да кажа на баща ми и му казах. ''Тате, искам да си купя сутиен'' и той почна да ми обяснява, че съм била много малка. И аз му казах, че той е мъж и не ги разбира тея работи, а аз ги разбирам най-добре.И след 2-3 дни отидох в един магазин за бельо, а той ме изчака отвън и така.За мен е било нормално да се срамувам, но от майка си няма нищо срамно.Дори сега ме е адски срам като го моля за пари за превръзки, дори не съм си копувала сутиен от 1 година ходя с един, защото ме е много срам да му кажа, че трябва да си купя. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кво ти пука, баща ти е. Кажи му да ти даде пари да напазаруваш и ще си купиш каквото искаш.
Моят първи сутиен, вече не се сещам кога беше, може би някъде към 13 си купих. Просто не съм много надаренабез да й кажа отидох и си взех каквото към си набелязала. После кат се прибрах й казах да го изпере защото хващам алергии от нови дрехи, които преди това не са били прани.
![]()
Няма нищо срамно. Моят мама ми го купи.Просто й кажи.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ