.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Много се правите нещо... Естествено, че има значение къде учи. Не може аз да съм си скъсала гъза от учене в седми клас и да съм влязла в най-доброто училище в моя град, което съответства на желанията и амбициите ми, и да ходя с някого от дървообработващото място, наречено училище. Наречете ме сноб, все ми тая, но такъв човек ще е под нивото ми. Средата влияе много и тук-таме се среща някой свестен.

Познавам хора, завършили не особено престижни гимназии, които чистосърдечно си признават, че са се държали олигофренски тогава... Е, ако не ми го бяха казали, нямаше да го знам. Свестни хора. Но са станали такива след въпросното училище.

Авторке, излез с момчето, виж що за човек е и тогава решавай.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много се правите нещо... Естествено, че има значение къде учи. Не може аз да съм си скъсала гъза от учене в седми клас и да съм влязла в най-доброто училище в моя град, което съответства на желанията и амбициите ми, и да ходя с някого от дървообработващото място, наречено училище. Наречете ме сноб, все ми тая, но такъв човек ще е под нивото ми. Средата влияе много и тук-таме се среща някой свестен.

Познавам хора, завършили не особено престижни гимназии, които чистосърдечно си признават, че са се държали олигофренски тогава... Е, ако не ми го бяха казали, нямаше да го знам. Свестни хора. Но са станали такива след въпросното училище.

Авторке, излез с момчето, виж що за човек е и тогава решавай.
    Благодаря ти, поне някои разбират какво имам предвид. Не става въпрос за бентли и пари омг, на 17 съм... Казвам, че просто нивото е различно. Не че се имам за нещо кой знае какво. На няколко пъти казах, че има изключения. Въпросът ми беше според вас дали да рискувам, явно не сме се разбрали нещо.
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си