- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Честит 3-ти Март Братя Българи
Нека всички бъдем единни занапред, както са били тогава предшествениците ни.
Нека отбележим тази 134 годишнина от Освобождението ни подобаващо.
Честит 3ти Март.
![]()
Вчера, 23:59
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Изостава им часовника с минута. Гледах от тоя на БАН.
Честит 3ти март и честит Тодоров ден на всички българи !!!
ЧЕСТИТО ОСВОБОЖДЕНИЕ, МИЛА БЪЛГАРИЙО!
ТАМ, ОТ ОНУЙ КОЕТО ТЕ ТЕ ОСВОБОДИХА, НИЕ ТАМ СЕ ВРЪЩАМЕ, ЩРАКАЙКИ СЪС ПРЪСТИ!
Честит празник!
Нека го има националното самосъзнание не само на 3ти март, ами 365/24/7, както е при прекалено малко хора...
АМА ДАЛИ, НА ПРИКАЗКИ ВСИЧКО Е ЩЕ ЩЕ ЩЕ!!!
БЪЛГАРИТЕ СЕ ИЗПОТРЕПАХМЕ ЕДИН-ДРУГ ТУКА СТАНА ЗВЕРИЛНИК И ЕДИН ЧИТАВ ЧОВЕК НЕ ОСТАНА!!!! ПРАВИМ СЕ НА ПСЕВДО ПАТРИОТИ И ГОЛЕМИ ГЛУПАЦИ А ПОСЛЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ГЛУПОСТИ НАЛИ ТАКА, БЕ!!!!
Ще кажа само: http://www.youtube.com/watch?v=5lotGo73GOk и с това мисля да приключа по темата за днес. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
flawless_ - Мненията ти не точно днеска и точно в тази тема. Молим ти се...
Тъжното е, че има хейт коментари за това, че само днес българите се сещали, че са българи и поствали пожелания, клипчета и такива ти неща. Ако пък не се сещахме, някои щяха да ревнат, че не се сещаме. Всъщност с всеки празник/повод е така.
Аз мислех по същия начин за Свети Валентин, вече ми е все едно честно казано. Не искам да има хейт постове.
(казвам го във връзка с това, че вече прочетох един такъв, а е едва 00:3![]()
4XCOKИ
flawless_ явно е пияна, но да. Без хейт постове.
Съвсем логично е да има прилив на национална гордост точно на този ден, защото е годишнина от важно историческо събитие, което автоматично го прави ден за равносметки и не е задължително да е защото само тогава се сещаме.
Пък аз ще се цитирам:
Mish Petrova
Не ми пречи по всяко време на годината да си пусна някоя хубава народна песен и го правя и ми е хубаво, защото настръхвам. Някои ме натъжават, други просто ме карат да се чувствам горда. И изобщо не твърдя, че съм националистка и такива ти неща, но няма нищо лошо в това да си постнеш българска народна песен днес, или стихче, или каквото се сетиш, химна ако щеш, защото ни е прекрасен и просто всичко да е мирно и спокойно, а не всеки да се дъвче с всеки и да е в опозиция... и бум, мисля, че ни е писнало от такива неща. Българин да укорява българин, че се е сетил за нещо такова... : ) Все едно никой да не ти честити рождения ден, или ако ти го честитят да кажеш "Само днес ли се сещате за мен?!" : )
Иискам да цитирам и един друг човек:
"Националният празник е създаден с цел да напомня на хората какво се е случило, къде са били в даден момент от историята и къде отиват...
А интернет е пряко огледало на мислите и емоциите на хората.
Най-нормалното нещо е да го намериш по стените на профилите. А най-модерното е да ги хейтнеш хахаха"
Последно редактирано от ShtrudeL : 03-02-2012 на 22:15
4XCOKИ
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
Колко смешни и нереални звучат тези думи сега на фона на това, в което се е превърнала България и това в каквото са се превърнали българите сега............
Да ни е честит най-големия празник и поне веднъж в годината да се сещаме какви Българи е имало навремето....
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Честит празник, Българчета
Искам само да вметна по повод коментарчетата на flawless - това, че си честитим празника и се подсещаме да бъдем българи, не означава, че сме такива само на Трети март. Нека не съдим за другите по себе си![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!
http://vbox7.com/play:2e61471782
ОМГ ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga