- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Клеймор е депресирана
и откриха, че има мигрена със зрителна аура...
Мерси за вниманието. Живи и здрави да сте.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Кво стана бе мацко?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Жива и здрава да си и ти. Дано се оправиш.
Азе стискам палци![]()
нда, вече съм добре, очите ми възвърнаха първоначалния си цвят и черепа ми мисля, че вече е в позиция
и тва е задето ме любна Мишенценценце
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Да не би от жбоь7 да не искат да ти качът новия клип на който танцуваш на песен на Костадинка ? :S
n00bs
-M.B.
ти просто нямаш достатъчно капацитет да разбереш
не излизаш от вас и би трябвало да си изчел бая неща с много начини на изказ, прояви креативност в прочита
-M.B.
не, просто ти си съставяш изреченията като циганче в каруца, но нормално, ако миминко ти е била учителка
n00bs
ти нея не я намесвай
нямам запетайки и "понеже" е излишно - ок, но моля, не ме сравнявай със себеподобните си
след като се кланиш на негърската еволюция [както виждам] по-добре да умреш в гомна, един Хасан по-малко
-M.B.
първия човек е бил черен, явно ти си от тия дето са произлезли от маймуните
n00bs
вярвам в теорията на Дарвин
но ако смяташ, че ме обиждаш...ок, стамбини
-M.B.
михаела е къде, къде по - противна
n00bs
къде си, защо те няма в скайп? :'(
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
нямах никакво време за скайп
-M.B.
какво си депресирана ти винаги си поТна отдолу айде не се депресирай
6б3З10