- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Никога не съм свършвала!
Здравейте, съфорумници! Моят проблем е че трета година водя полов живот и все още не съм могла да свърша като се има предвит че съм спала с 5-ма мъже. Проблемът е от мен, не от мъжете с които съм била. Неразбирам! Отпускам се изцяло и се опитвам да се насладя на момента но всъщност това което чуствам е в началото лека тръпка при проникването и след няколко минутки ми става всеедно колкото и човекът до мен да се старае аз просто не съм намерила начина да изпитам това чуство на силна възбуда. Фригидна ли съм? Приемам всякакви съвети
Като се самозадоволяваш свършваш ли, ако да, значи нищо ти няма
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Едва ли си фригидна. По-скоро не успяваш да се отдадеш изцяло на сексуалната емоция. Не знам какви са били отношенията с партньорите ти (по-дълги връзки, чисто сексуални връзки, еднократни забивки), на какво ниво са били доверието и интимноста помежду ви, но това също е от значение. Някои жени имат нужда от пълно отдаване (на емоционално ниво) на партньора си, за да стигнат до голямото О.
Предполагам не си свършвала вагинално, клиторно е доста по-лесно. На колко си години?
Welcome to the Jungle...
Не съм свършвала и при самозадоволяване нито клиторно нито вагинално .. можеби клиторното ми е по-приятно но след 10-тата минута каточе ли се претривам и не усещам нищо а относно годините на 19 съм и връзките ми са били от всякакво естествоКакто сериозни така и за една вечер!
Ходила ли си на лекар да те прегледа ако не си по добре късно от колкото никога а и може да е нещо сериозно ние тук най много това да ти кажем иди на лекар не можем да ти помогнем по друг начин най добре специалист да те види ..
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Сега видях, че и миналата година си пускала подобна тема и явно проблемът ти е по-сериозен, отколкото предполагах (може би нещо на хормонално ниво). Там те съветват да отидеш на лекар. Послуша ли ги?
Welcome to the Jungle...
Ходила съм при много лекари по този повод но ми казаха че всичко при мен е в рамките на нормалното, което задълбочава още повече проблема.
А някакви хормонални изследвания правила ли си си?
Welcome to the Jungle...
не с ами правени хормонални изследвания.. но ако проблемът не е в това?
Не си единствената с такъв проблем. Има много момичета, дори и жени, които още не са свършвали. Отиди и си направи нужните изследвания и ако всичко е наред, с времето ще си дойде. Аз лично съм свършвала 2-3 пъти вагинално в рамките на 2 години.
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
За какви изследвания и доктори и говорите. Проблемът е на психическа основа и съм убеден, че с времето и подходящия партньор ще го преодолее!
Няма база да се притесняваш. Живей си живота на маХ и колкото по-малко мислиш за това, толкова по-приятни усещания ще придобиеш.
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Абе нормални сме си , момчето даже се ожени и чака дете , но винаги е твърдял, че си прави по 1, 2 чикии годишно, аз не му вярвам щот ако не си ударя една злобарка 2 седмици и имам чувството , че ше ми се пръснат ташаците :Д
За тва ти казвам , че и момиче и момче , което твърди, че не се самозадоволява най-вероятно лъже
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Не само не си свършвала, но и не усещаш нищо по време на самия секс, така ли?
Това опира до психическа нагласа и отношението на партньора.
Хормони са. Ако имаш и окосмяване на нетипични места и нередовен менструален цикъл, говори с майка ти да те заведе на гинеколог, специализирал и в областта на ендокринологията. Ще ти трябва солидна пачка пари за изследване на нужните хормони. Един хормон е 25 лв. Ще ти изследват поне 10-15 хормона, докато разберат кой не е в норма.
Лечението ще е дълго и досадно, но е нужно.
От друга страна, проблемът ти също може да е и психологически. Ако не уважаваш мъжа до себе си (което в днешно време не е изненадващо), няма как да изпиташ истинска наслада с него.
Днешните български "мъже" са по-нежни от нас. Повечето от тях ходят със скъсаните си чорапи и забравят да си измият зъбите понякога, мързи ги да си сменят бельото и да се къпят. Не си оправят стаята...
Няма как това да те предразполага да му имаш доверие, да му се отдадеш, да го уважаваш.
В това се изразява психологическата криза на съвременната жена и липсата и на оргазъм в интимния живот.
Хайде, успех!