.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Question Да му отдам ли детствеността си ?

Здравейте!

Проблемът ми е следния. Харесвам момче, което е доста по-голямо от мен. Аз съм на 16 а той на 23. Наистина започвам да го харесвам и мисля, че е нещо повече от харесване. Но мисля, даже почти съм сигурна, че ще иска нещо повече от целувки и прегръдки, но ме е страх ако поиска и не знам какво ще правя, защото досега не съм правила секс а и не знам дали няма да се изложа, защото все пак ще ми е първи път.Не мисля, че е редно да бързам, знам че на 16 е напълно нормална възраст за това, но все пак не искам да бързам и искам първият ми път да бъде специален. Моля ви дайте ми съвет какво да правя?

БЕЗ ТЪПИ КОМЕНТАРИ!!!

Ако чувствата ти към това момче са истински и мислиш,че можеш да му имаш доверие тогава го направи!Ако обаче имаш някакви колебания и се чувстваш несигурна не прибързвай - има време за всичко!

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Щом имаш колебания значи не си готова за това!А и ако той те обича ще те изчака докато ти не поискаш да го направите,за излагането - все пак ти е за първи път не може да се очаква много от една девствена!..[=

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми като ти се прави - прави! Поне се пазете. Реално погледнато, ако знаеш как да се пазиш, имаш някаква сексуална култура и можеш да си поемеш отговорността- прави го. Не можеш да очакваш от 23 годишно момче да се задоволи само с целувки и прегръдки.
    Ако те е страх и мислиш ,че все още не си готова - не е казано ,че трябва да бързаш. Освен това - тъпо е да се доверяваш на чужди хора за собствениия си живот. Да взимаш под внимание нашите мнение, тъй като не си ми никва.
    maDamn

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    ... Детствеността, да.... |(
    Просто зависи от теб, чувстваш ли се сигурна и готова. Усещам колебанието ти и то сякаш ми отговаря, че не си...
    Никой в този форум не може да ти каже, дали си готова. Това трябва сама да си го отговориш

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не можеш да очакваш от 23 годишно момче да се задоволи само с целувки и прегръдки.
    + Ако си сигурна в неговите чувства, ако е сериозен, няма да те притиска, ако не си готова. Имате 7 години разлика, ти можеш да имаш чувства, но ако не си заслужава, не го прави.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    Град
    <3
    НЕ.

десетбукви
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    +1

Каква детственост като дори не ходите? Иначе той ще иска секс, и ако не си готова/не искаш да го направиш, тогава недей въобще да се захващаш с него.

Супер фен Аватара на paradosou
    Кво значи "специален" първи път? Харесваш някого, привлечена си от него - правите го. Може даже да не сте във връзка. Другото е излишна драма.

До колкото разбирам само го харесваш за сега. Целували ли сте? Излизате ли изобщо? От кога се познавате?

Само да ви разясна че ако "му оддадеш девствеността си" ще лежи на топло!
    Тва е педофилия-ти трябва да имаш поне 18

Цитирай Първоначално написано от Nightwolf Виж мнението
    Хаджи не раздавай правосъдие, и без тва не си рода с всички..

Цитирай Първоначално написано от Nikolow1993 Виж мнението
    Хаджи не раздавай правосъдие, поне тук!

Така треа да е

Цитирай Първоначално написано от Nightwolf Виж мнението
    ТО ТОГАВА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА!

Май не схвана кво ти каза човека по-горе, хахахахха...

Град
    Beyond reality
    Ми тогава?! Кво питаш ТЪПИ въпроси, като няма чувства между вас. Има разлика в това ти да го харесваш и това чувствата да са взаими. Като ти се прави-прави, после ще си блъскаш глават ,че те е зарязал след едното чукане. Никой не те кара да бързаш , изчакай да видиш има ли взаимни чувства!Пф , тука психолози станахме.
    maDamn

Ми тогава?! Кво питаш ТЪПИ въпроси, като няма чувства между вас. Има разлика в това ти да го харесваш и това чувствата да са взаими. Като ти се прави-прави, после ще си блъскаш глават ,че те е зарязал след едното чукане. Никой не те кара да бързаш , изчакай да видиш има ли взаимни чувства!Пф , тука психолози станахме.
    ПАК ТИ КАЗВАМ НЕ КОМЕНТИРАЙ НИКОЙ НЕ ТЕ Е ЗАДЪЛЖИЛ!!!!

Цитирай Първоначално написано от Nikolow1993 Виж мнението
    Май не схвана кво ти каза човека по-горе, хахахахха...
    АМИ ДО КОЛКОТО ЗНАМ МЯСТОТО НА ПЕДОФИЛИТЕ Е В ЗАТВОРА

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И коя си ти да казваш кой къде да коментира?

Като толкова те сърби между краката - почеши се. Ама после да не ти четем темите как ти много си го "обичала", пък той те "използвал".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Beyond reality
    Добре, бе ,мойто момиче, като не търпиш коментари за деТствеността си ,какво си седнала да пишеш във форума?! Попита за обективно мнение - дадох ти го! Като не ти изнася и вече си си наумила нещо ,какво си седнала тук!? Казаха ти го хората , не само аз! + Не е нужно да викаш.
    Да ти кажа само : девственост се пише.
    Последно редактирано от granger : 03-05-2012 на 17:48
    maDamn

Добре бе мойто момиче, като не търпиш коментари ,какво си седнала да пишеш във форума?! Попита за обективно мнение - дадох ти го! Като не ти изнася и вече си си наумила нещо ,какво си седнала тук!? Казаха ти го хората , не само аз! + Не е нужно да викаш.

МНОГО ТЪПИ ХОРА ИМА НО ТОЯ СВЯТ А ВИЕ ЩОМ НЕ ИСКАТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ДРАМИ ЗАЩО ВИЕ ВЛИЗАТЕ ВЪВ ФОРУМА ПРОБЛЕМА СИ Е ВАШ

Град
    Beyond reality
    Тва не е teendrama. Не си позволявай да наричаш никого тук тъп , при положение , че не можеш да пишеш, че не можеш 1 запетайка да сложиш. Това че мнението ми не ти изнася , не прави мен или някого другиго тъп! Освен това ти поиска мнението ни - дадохме го! Не си позволявай да даваш квалификации, а се замисли кой се държи тъпо в ситуацията.
    maDamn

Ама като започнете да ги задавате тия въпроси "да му оттдам ли девствеността си" все едно това ще е някакъв ужасно специален ритуал...
    Хора, ние няма как да ви кажем дали сте готови за секс и дали тоя е правилния човек и тн и тн... Самият факт, че питате тия неща във форум говори, че има още хляб да изядете докато пораснете достатъчно за да правите секс.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Голям фен
    По-добре недей,но ако все пак го напарвиш.. пиши пак тук!Айде весело

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    +1

Каква детственост като дори не ходите? Иначе той ще иска секс, и ако не си готова/не искаш да го направиш, тогава недей въобще да се захващаш с него.
    Може пък да е смятала да го примами с това ? аз така си го обеснявам :д да го хване в капан ;д ха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си