.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Може пък да е смятала да го примами с това ? аз така си го обеснявам :д да го хване в капан ;д ха
    kakav kapan be hora vie ne ste dobre seriozno...

Цитирай Първоначално написано от Nightwolf Виж мнението
    Само да ви разясна че ако "му оддадеш девствеността си" ще лежи на топло!
    Тва е педофилия-ти трябва да имаш поне 18
    Това е много тъпо, което го казваш, защото момичето на 16 си е развито. По логиката на изсвирясалия закон ако са на 17 и изведнъж той стане на 18 трябва да скъсат за да не е педофилия.
    Т.е. физически ще си паснат идеално и нормално гадже на 23 няма да и причини някакви психически проблеми и няма да и навреди.
    Не става въпрос за 40 годишен дядка, а за младо момче на 23. Аз съм на 21, а гаджето ми е на 15. Не мисля, че съм педофил и не ход с нея защото е малка (т.е. не ми доставя удоволствие това, че е малка както е при педофилите). Просто си пасваме.
    Последно редактирано от KingKrastev : 03-05-2012 на 18:38

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Няма що. Като гледам как се нахвърля и писка, въобще не и е до секс. Да си седи там кротко, пък на по-късен етап от живота си, когато най-накрая осъзнае колко глупаво е да пуска теми във форуми питайки дали е готова да си отвори краката, може да го направи. За сега да си кротува като послушно дИте.

Мога да посъветвам момичето ако и се прави секс да му пусне. Но преди това трябва да походи с него месец и половина и то сериозно за да види, че не е само за секса с нея. Трябва да гледа да е мил, умен и внимателен, защото ако е някой касапин и олигофрен се предполага, че няма мозък и може да я натисне лошо.
    Ако се държи гадно, пренебрежително и просташки да го маха и това е.

Цитирай Първоначално написано от Уфффф... Виж мнението
    ТО ТОГАВА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА!
    Според закона и с 18 годишно момче да се хванеш - той се води педофил...
    Последно редактирано от KingKrastev : 03-05-2012 на 18:38

Град
    София, България
    Oставете го този закон. Свидетели сме били на много фрапиращи случаи, като онова момиче, което роди на крехката възраст от 11 години (нищо, че беше ромче). Но, авторката не е достатъчно зряла и пораснала, нито сигурна в себе си. Това показва фактът, че пише такава тема във форум и очаква напълно непознати хора да и кажат дали ТЯ самата е готова. Е, това няма как да стане.

Да прави каквото иска момичето, но тази разлика от 7 години ще им изиграе лоша шега. Да, не е много, но точно в тази възраст си личи ужасно много. Той студент еди кво си, работа, квaртира ще си търси, тя пикла (с извинение) в 10-ти клас. Накрая ще я зареже поради мнoгoто им различия и ще пуска нова тема в раздел "любов" със заглавие "разби ми сърцето, съкрушена съм, помагаите, че ще се подрискам".

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от KingKrastev Виж мнението
    Мога да посъветвам момичето ако и се прави секс да му пусне. Но преди това трябва да походи с него месец и половина и то сериозно за да види, че не е само за секса с нея. Трябва да гледа да е мил, умен и внимателен, защото ако е някой касапин и олигофрен се предполага, че няма мозък и може да я натисне лошо.
    Ако се държи гадно, пренебрежително и просташки да го маха и това е.
    Какво е да ходиш с някого сериозно и какво е да ходиш с някого несериозно?
    И какво му пречи да я върти месец и половина докато му пусне, да я изчука 2-3 пъти и да я зареже? Или след 45 дни надвисва магия над него?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София, България
    ^Не, тогава нейната обич, ще оплете любовни нишки около него, като никога не ще му позволи да ги скъса, and they will live happily ever after.

-.-

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Oставете го този закон. Свидетели сме били на много фрапиращи случаи, като онова момиче, което роди на крехката възраст от 11 години (нищо, че беше ромче). Но, авторката не е достатъчно зряла и пораснала, нито сигурна в себе си. Това показва фактът, че пише такава тема във форум и очаква напълно непознати хора да и кажат дали ТЯ самата е готова. Е, това няма как да стане.

Да прави каквото иска момичето, но тази разлика от 7 години ще им изиграе лоша шега. Да, не е много, но точно в тази възраст си личи ужасно много. Той студент еди кво си, работа, квaртира ще си търси, тя пикла (с извинение) в 10-ти клас. Накрая ще я зареже поради мнoгoто им различия и ще пуска нова тема в раздел "любов" със заглавие "разби ми сърцето, съкрушена съм, помагаите, че ще се подрискам".

ne seriozno se obedih 4e na sveta ima dosta propadnali hora..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Чакай малко бре къв секс кви дяволи, като вие дори не ходите ... А и това са 7 години разлика ... Разбирам 20 и 27 примерно - двама зрели души, но 16 - тиин, който още не е е намерил себе си като човек и своето място в обществото, и 23 годишно момче, което вече се стреми към по сериозна връзка с цел от нея да излезе брак и семейство ... А и той някакви чувства към тебе? Ако няма, по добре не го прави с него, ако има и си уверена, че не е с теб само за да те изчука, давай прави го с него.

ne seriozno se obedih 4e na sveta ima dosta propadnali hora..
    След всичко твое,което прочетох, се убедих ,че си много проста и ограничена!!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    като се научиш как се пише ''детствеността'', тогава
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на djipsito
    Как решихте, че той като е на 23 значи се "стреми към по сериозна връзка с цел от нея да излезе брак и семейство .. " Аз съм свидетел на връзка със същата разлика в годините, започнала преди 2 години и отгоре, когато тя беше на 16, а той на 23..
    Стига с тези глупости, хората за различни и тва което се предполага, че трябва да мисли и да бъде един човек на 23 не винаги отговаря на реалността.

Колкото до останалото, напълно съм съгласна с мненията на granger и авторката ако не се държеше като магаре на мост, можеше и да разбере кво да прави.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Здравейте!

Проблемът ми е следния. Харесвам момче, което е доста по-голямо от мен. Аз съм на 16 а той на 23. Наистина започвам да го харесвам и мисля, че е нещо повече от харесване. Но мисля, даже почти съм сигурна, че ще иска нещо повече от целувки и прегръдки, но ме е страх ако поиска и не знам какво ще правя, защото досега не съм правила секс а и не знам дали няма да се изложа, защото все пак ще ми е първи път.Не мисля, че е редно да бързам, знам че на 16 е напълно нормална възраст за това, но все пак не искам да бързам и искам първият ми път да бъде специален. Моля ви дайте ми съвет какво да правя?

БЕЗ ТЪПИ КОМЕНТАРИ!!!
    Според мен казвам според МЕН 16 години не е нормална възраст за секс. Съжалявам ако съм прекалено старомоден. Peace ((:

Хайде стига глупости, връзка на тази възраст с толкова голяма разлика ...

А и не разбрахте ли, че момичето просто е харесала някой батко защото е хубав на външен вид, присърбяло я е и се чуди как да завърти нещата, така че ако спи с него да ни е тежко и да не обвинява себе си за решението ...

Авторке намери си някой на твоите години бъдете малко време заедно и пиши пак тогава. Ако пък толкова ти се е** и не искаш да те изкарат к**ва, направи го с него и после отричай, даже можеш да използваш същите фрази .. "Колко много тъпи хора има на този свят" "убедих се, че на света има много пропаднали хора" и бла бла там тея тъпотии дето ги знаеш наизуст от малка
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Цитирай Първоначално написано от Hukuu Виж мнението
    Хайде стига глупости, връзка на тази възраст с толкова голяма разлика ...

А и не разбрахте ли, че момичето просто е харесала някой батко защото е хубав на външен вид, присърбяло я е и се чуди как да завърти нещата, така че ако спи с него да ни е тежко и да не обвинява себе си за решението ...

Авторке намери си някой на твоите години бъдете малко време заедно и пиши пак тогава. Ако пък толкова ти се е** и не искаш да те изкарат к**ва, направи го с него и после отричай, даже можеш да използваш същите фрази .. "Колко много тъпи хора има на този свят" "убедих се, че на света има много пропаднали хора" и бла бла там тея тъпотии дето ги знаеш наизуст от малка

И как така прецени толкова бързо? Абе хора не всичко в този живот е секс, някои хора не мислят само за това.

Град
    София, България
    ^Да права си. Защото един 23 годишен мъж (говоря за повечето) няма да МИСЛИ за секс. Той го приема като нужда и като нещо жизненоважно в една връзка.

Ти си седнала във форум, за да питаш напълно непознати, дали да му се "оттдадеш". Когато ти казваме какво наистина мислим, ти се сърдиш. Еми, сори, обаче ходи си там и при твоето момче, което "не мисли за секс" и не ни занимавай с твоите глупости.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ограмоти се първо. После мисли за секс.

Град
    somewhere...
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Кво значи "специален" първи път? Харесваш някого, привлечена си от него - правите го. Може даже да не сте във връзка. Другото е излишна драма.
    И аз мисля, че се създава доста драма за нищо...ако ти се прави секс -прави, ако не недей... защо би послушала нас за нещо подобно, а не самата себе си ... парадокс ;]
    They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.

не смятам, че е нужно да се карате на момичето защото просто е поискала мнението ви ако не искате да го давате просто не пишете и готово
    а относно това че тя ви се е скарала за коментарите значи не ви иска до такава степен мнението и иска да чете само това което и изнася така че по самата тема не взимам отношение защото не искам
    Последно редактирано от riki2612 : 03-08-2012 на 05:16

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от riki2612 Виж мнението
    не смятам, че е нужно да се карате на момичето защото просто е поискала мнението ви ако не искате да го давате просто не пишете и готово
    а относно това че тя ви се е скарала за коментарите значи не ви иска до такава степен мнението и иска да чете само това което и изнася така че по самата тема не взимам отношение защото не мога
    Я пак?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Няма да бъде специален, sorry. Не ви знам отношенията, но е доста вероятно просто да се оправите и той да те зареже.

Прочетох само първия ред и ти казвам- не! И ти ли ще си поредната к.рва дето е почнала на 16.

Супер фен Аватара на flo0pY
    А първо почнете да излизате поне или ти искаш първият ти специален път да е с момче което не ти знае дори името но е достатъчно че ти го харесваш не мислиш ли че е малко тъпо не се вкарвай в филма от рано ..
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си