- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с обвързан/а?!
А защо не обвинявате малко мъжа, като е тръгнал да изневерява и примерно има връзка от 4-5г. уж сериозна и си търси други , въобще за какво му е връзка , като не може да си седи на гъза..Момичето си прави и то кефа, мъжа решава дали да изневери или не. Не разбирам хората , които изневеряват и съжалявам половинките им, но любовниците не са виновни според мен.![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Аз пък мисля, че има прекалено крайни мнения. Не може да се говори ей така наизуст, при положение, че всичко се случва. "Аз няма да направя НИКОГА еди какво си". Това са глупости.
И няма да е виновен само човекът, който спи с обрвързания, тъй като са двама. Ако някой иска да изневери ще го направи , независимо дали ще е с някой от вас или друг човек. Освен това ако чувства и емоции са намесени става още по-сложно.
Ще допълня, че тук не можед а се говори за "ЗА" или "ПРОТИВ". Естествено,че инстиктът и човешкото в нас ще каже НЕ, но всички грешим, всички сме емоционални, всички чувстваме и се влюбваме. А това е част от живота![]()
^ Като се е стигнало до там смятай колко са сериозни ;д
Първоначално написано от antifashionshit
Не е за мен наистина.Не обичам да правя такива неща
бях ироничен за тъпата курва..
Съжалявам явно само за мен е под всякаква критика да спа с някоя дето има отношения и с друг в момента.
Няма значение момче или момиче ще се намеси в някоя връзка .. да си 3тия ? аиде стига детски истории...
Ако сегашната ми приятелка отиде при друг има 2варианта:
А - Той не е знаел за мен -> Тя е виновна.
Б - Той е знаел за мен -> двамата са виновни.
и глупостите ама можеш и ти да си виновен и за това тя да е отишла при друг си ги задръжте
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___