.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Hukuu Виж мнението
    Така завъртяхте нещата, че изкарахте тъпата курва дето не може да брой без никаква вина..
    Не разбрах къде се говори за тъпа курва, която не може да брои, извинете ме.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    А защо не обвинявате малко мъжа, като е тръгнал да изневерява и примерно има връзка от 4-5г. уж сериозна и си търси други , въобще за какво му е връзка , като не може да си седи на гъза..Момичето си прави и то кефа, мъжа решава дали да изневери или не. Не разбирам хората , които изневеряват и съжалявам половинките им, но любовниците не са виновни според мен.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен Аватара на cyclops
    Аз пък мисля, че има прекалено крайни мнения. Не може да се говори ей така наизуст, при положение, че всичко се случва. "Аз няма да направя НИКОГА еди какво си". Това са глупости.
    И няма да е виновен само човекът, който спи с обрвързания, тъй като са двама. Ако някой иска да изневери ще го направи , независимо дали ще е с някой от вас или друг човек. Освен това ако чувства и емоции са намесени става още по-сложно.
    Ще допълня, че тук не можед а се говори за "ЗА" или "ПРОТИВ". Естествено,че инстиктът и човешкото в нас ще каже НЕ, но всички грешим, всички сме емоционални, всички чувстваме и се влюбваме. А това е част от живота

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не е въобще хубаво,не бих се натрапвала в на някой връзката,а и както се каза по нагоре,не искам да бъда втора цигулка.. Що се отнася до хората,които го правят,наистина е грозно,особено ако нещата между 2-ма души са сериозни.

Супер фен Аватара на djipsito
    ^ Като се е стигнало до там смятай колко са сериозни ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен
    Не е за мен наистина.Не обичам да правя такива неща

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не разбрах къде се говори за тъпа курва, която не може да брои, извинете ме.
    бях ироничен за тъпата курва..
    Съжалявам явно само за мен е под всякаква критика да спа с някоя дето има отношения и с друг в момента.
    Няма значение момче или момиче ще се намеси в някоя връзка .. да си 3тия ? аиде стига детски истории...
    Ако сегашната ми приятелка отиде при друг има 2варианта:
    А - Той не е знаел за мен -> Тя е виновна.
    Б - Той е знаел за мен -> двамата са виновни.

и глупостите ама можеш и ти да си виновен и за това тя да е отишла при друг си ги задръжте
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си