- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас лъже ли Боян Расате, че не е педераст?
http://vbox7.com/play:9281a1ba
Вижте това и си кажете мнението![]()
ахахахахаха
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
И да е какво те бърка?! Всеки си има предпочитанията и не е длъжен да дава обяснение на някого. Егати навлизането в чуждото пространство.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Намери си хоби! Днес примерно видях един симпатичен гей в подлеза на Плиска. Работи в един магазин за дрехи. По гласа ще го познаеш. Отиди и се запознай с него. Обмени слюнка и т.н.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Той не ама ти да![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
не аз съм гей ... ТИ СИ ГЕЙ ! ти си един анонимен насран педераст![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Всъщност повечето вестници днес пишат някои измислени статии или преувеличени, защото все някой трябва да ги купува и да ги чете.Така имаше един скандал с една статия за една болница преди сигурно 5 години и повече. Оказа се, че не е вярна. Мои близки също са патили от измислици. Има изключително неморални хора. Повечето у нас са такива.
![]()