.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Аз виждам като проблем това, че хора без реални проблеми смятат, че имат такива и на всичкото отгоре обвиняват държавата за несъществуващите си проблеми.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Аз виждам като проблем това, че хора без реални проблеми смятат, че имат такива и на всичкото отгоре обвиняват държавата за несъществуващите си проблеми.
    съгласен съм с теб. А и има много такива, които си мсилят, че основното, заради което са нещастни, е че нямат пари. Не че не сме бедни блъгарите, но трябва да признаем, че повечето българи не си правят никаква сметка на парите. Видят ли заплата в началото на месеца - харчат за каквото им падне, айфони, молове, ала-бала и после - държавата да ни даде паааааааааари

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Мързелив е съвременният българин. Мързи го да учи, мързи го да работи...ако може мама и тате да те издържат до 40 години - най-добре

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Мързелив е съвременният българин. Мързи го да учи, мързи го да работи...ако може мама и тате да те издържат до 40 години - най-добре
    Да, така е. Също прави големи краки, като да стават майки и бащи на по 20 години, без да мислят

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Предавано от старите поколение.
    Последно редактирано от ohluv : 03-09-2012 на 22:23
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си