.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Гражданското общество, мисленето на хората...
    Всичко е следствие от това.

Приоритетите на средностатистическия българин, материалните ценности са изместили от върха духовните такива.
    Отношението към образованието, към знанието, към "общото", към света. Важното е да си се наял, да има за водка, покрив...
    Образователната система. Свръхобразованието. Пазарът на труда. Липсата на средна класа... (но "много богатите" са около 1% от населението, а останалите са бедни). Чалга-културата и селяните (в широкия смисъл на думата, по-интелигентните ще ме разберат без да обяснявам допълнително)...
    Съгласявам се с това, че българинът никога не търси вината в себе си... все му е виновно нещо (държавата, т'ва, он'ва...)

Мога още доста неща да кажа, но да се заформи някаква дискусия. : )

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Гражданското общество, мисленето на хората...
    Всичко е следствие от това.

Приоритетите на средностатистическия българин, материалните ценности са изместили от върха духовните такива.
    Отношението към образованието, към знанието, към "общото", към света. Важното е да си се наял, да има за водка, покрив...
    Образователната система. Свръхобразованието. Пазарът на труда. Липсата на средна класа... (но "много богатите" са около 1% от населението, а останалите са бедни). Чалга-културата и селяните (в широкия смисъл на думата, по-интелигентните ще ме разберат без да обяснявам допълнително)...
    Съгласявам се с това, че българинът никога не търси вината в себе си... все му е виновно нещо (държавата, т'ва, он'ва...)

Мога още доста неща да кажа, но да се заформи някаква дискусия. : )
    Aбе дискусия ще чакаш Aз ако чакам дискусия за всичко, което искам да кажа в този форум - досега 2 реда да имам написани само

Иначе съм съгласен с всичко, което каза. А решението какво е според теб? Ще се оправят ли нещата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си