- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искате ли да промените нещо в класът си?
Искам да се разкарат всички умствено изостанали момичета, дето се считат за уникални!
искам класът ми да си остане същия много сме луди
да са по-сплотени и добронамерени хора, с по-приятелско отношение и по-позитивни.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да пораснат на акъл! (повечето)
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не, не искам. Всеки си има добри и лоши черти, радвам се, че сме сплотени и не се караме, т'ва е най-важното.
Искам, но е невъзможно, пък и вече сме 2-рият срок на 12 клас и остават по-малко от 2 месеца/някои хора са още лигавета с детски акъл, а са 19 годишни/
Да, да ни разделят класа, което ще се случи другата година (ние сме комбинирана паралелка с музика и рисуване).
Кифлите и другите, които се мислят за нещо повече, а мозък нямат..
По-скоро не. Определени хора няма да коментирам, това как се държат не ме засяга особено. Но понякога ми се иска да сме по-досетливи как трябва да се държим и с учителите, и един с друг.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
В нашия клас сме на такива групички... Искам да останат точно 8 човека от 25. Те, със още 5 човека от другите класове, са единствените нормални хора от випуска. Другите са ми невъобразимо противни.
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
Иска ми се класът ни да е по-сплотен и да пораснат по акъл, защото все още се държат като първокласници. И често се обиждат взаимно. Също така ми се иска повече да не правят простотии, за които трябва да идва директорката и да се кара на всички само заради 5-7 човека, които пречат на учителите.
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
да си махнат лицемерните физиономии от погледа ми, защото са жалки. колко е лесно да храниш някого и то пред учител и като се появи тоя някой в стаята с лъчезарна усмивка да му се радваш.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Да махна две пълни жени, наричащи себе си "мъже", единият от които не може да си напише името правилно. Такива тъпи и дразнещи порти никъде няма.
^хаха, ние имаме две момчета от класа и двамата са с много странни характери.. държат се като жени. интриганти, сеирджии, клюкари. на единия даже тайно му викам "жената". то направо баси п**ката като поведение. :д а уж се предполага, че с мъжете трябва човек да се разбира по-лесно, уж са по-сговорчиви и бла-бла.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не бих променила нищо, ако имах тази възможност. Не се знае след това колко изродско може да се получи.
И спря да се върти за миг земята..