.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 148
    сини,зелени или синио зелени !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Попрнинцип всички цветове са яки.. Обаче АДСКИ много, не знам защо... ме привличат чисто черните очи. Просто запленена съм от тях...
    Ехх... Жалко, че са рядкост...

Аз също винаги едно от първите неща, които виждам са очите, никога не си избирам приятел по цвета на очите, но примерно зелени очи, наистина много харесвам, имам чувството, че като ме гледа някой със зелени очи, вижда през мен..
    A.D.I.D.A.S.

по-хубаво да не ми виждате очичките доста хора казват , че са много красиви * зеленички *

Повече от фен Аватара на echii
    Цитирай Първоначално написано от fLoweRrR
    Попрнинцип всички цветове са яки.. Обаче АДСКИ много, не знам защо... ме привличат чисто черните очи. Просто запленена съм от тях...
    Ехх... Жалко, че са рядкост...
    рядкост... ама мойте са такива
    le boss.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Странно е досега всичките ми гаджета са били със зелени очи. А по принцип не обръщам чак толкова голямо внимание. Според мен по-важен е погледа
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Не харесвам сини очи, всичко друго си е супер. Зелените са супер яки, особено ако се връзват с червена или супер тъмна (почти черна) коса.

Добре, че в момента съм нацелил 2/2 в сегашната девойка.

Моите преди бяха супер тъмни, черни едва ли не, са са изсветлели. Тъпо.

anonymous708973
    Guest

Re: Цвят на очите :)

Цитирай Първоначално написано от justsomeone
    Интересно ,че момичетата се влияят силно от цвета на очите на момчето? Така ли е или бъркам? Също така ние момчетата не обръщаме внимание на очите на едно момиче? За всеки е индивидуално, но пишете тук да разясним нещата
    Не, просто си изсмукват смешни критерии от пръстите. Хайде да видим дали ще върнат някого, защото няма заветните сини очи. Пф.

С почти черни очи съм. Не можеш да ми различиш ириса от зеницата. Понякога искам зелени очи, но като цяло, съм си доволна от моите. И ми е все тая дали партньорът ми е с кафеви, сини, зелени или пъстри очи. Стига да не са червени.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Аз съм момиче и ми харесват много сините очи, но определено това не влияе при избора ми за приятел..
    Поправка... все си мислих, че зелените очи не са нищо особено.. Сегашното ми момченце е зеленооко ох майкооо тея очи просто мога само в тях да се влюбя

Banned Мега фен
    Най-якитее очи са кафявите и точка! ;d

Моите очи , ако е светло навън са сини , ако е тъмно зелени .. пъстри
    Но си падам по брюнетки с черни очи . Може би , защото съм с г/д руса коса и светли очи .. Луд съм по брюнетките .. <3 ;dd

Град
    София
    Светлокафяви до черни,също и зелените-които де факто са много редки

Супер фен Аватара на Glamour92
    Все ми е тая-това е просто цвят.
    Случайно или не обаче несъзнателно все налитам на тъмнооки.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цвет влажни
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз съм момичеее и за мен няма значение какви са очите на едно момчее !!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Цвет влажни
    nice one

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нямам предпочитания, важен е погледа Няма да го върна само защото е с черни, а не със зелени очи например...Винаги гледам първо очите,но те не са критерий за това дали ще съм с някого, или не. Както са казали хората- " на харизан кон , зъбите не се гледат"! Майка е със кафеви,а баща ми с пъстри,много харесвам неговите и преди исках такива нещо между кафеникаво , зеленикаво,ама моите очки са кафеви,като на мама! Ген Харесвам си ги !
    Последно редактирано от granger : 03-10-2012 на 11:24
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С почти черни очи съм. Не можеш да ми различиш ириса от зеницата. И ми е все тая дали партньорът ми е с кафеви, сини, зелени или пъстри очи. Стига да не са червени.
    Същото и за мен.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Най-много харесвам кафеви (светли) и зелени : )

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от SmIlEy1 Виж мнението
    Аз съм момиче и не мисля че цвета на очите има някакво значение, но ако трябва да сме честни повече ме привличат кафяви и зелени
    Moйте са кафяво-зелени
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен
    Абе аз като момче мога да кажа, че не е вярно, че не гледам очите на момичетата - точно обратното!!! Просто очите на човек отразяват цялата му същност и духовна и физическа (все пак има ирисова диагностика в медицината)
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul Виж мнението
    Абе аз като момче мога да кажа, че не е вярно, че не гледам очите на момичетата - точно обратното!!! Просто очите на човек отразяват цялата му същност и духовна и физическа (все пак има ирисова диагностика в медицината)
    За която нямаше да плащат да се изследва с апаратура и от специалисти, ако се преценяваше на око.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    на мен често ми правят комплимент за очите и момчета и момичета и честно когато прекалят вече ми става неудобно - моите са един път сини друг път леко зеленеят аз ги гледах скоро от близко и май са тъмно метално синкаво със зеленикаво около зеницата а по краищата на ириса е по-тъмно метално и честно не знам къв цвят са ми!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    на мен често ми правят комплимент за очите и момчета и момичета и честно когато прекалят вече ми става неудобно - моите са един път сини друг път леко зеленеят аз ги гледах скоро от близко и май са тъмно метално синкаво със зеленикаво около зеницата а по краищата на ириса е по-тъмно метално и честно не знам къв цвят са ми!
    И при мен абсолютно същото !
    Нито сини, нито зелени ! Като че ли се менят , доколкото е възможно .
    Но мисля ,че много зависи от светлината .
    Например в къщи ,когато не е много светло са едни , а на вън други ,но не знам ..
    Пък на снимките също стават различни .. ;d

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    За която нямаше да плащат да се изследва с апаратура и от специалисти, ако се преценяваше на око.
    Всъщност доста хора го правят точно на око! (нещо си пропуснал да прочетеш по темата)

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    абсолютно същото при мен :Р
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си