- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форонна среща 17.03.2012
Интересно след като ще присъстват повече момичета, как ще стане това с боя... Ще налетиш на първата, която видиш ли?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
еми ще изнасилваме сигурно........
това за куража до една степен е вярно, но никой няма да те търпи колкото и да си голям да го биеш и малкото дете ще ти се противопостави камо ли някой по-як от тебе, а и момчетата, които тренират си имат самочувствие и аз ти говоря за тях..... не за всички......
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да точно това ще стане, оня ще му пляска шамари и тва лапе ще стои и ще си мълчи кат путка. И изобщо не говоря за някъв човек, който го превъзхожда физически. Говоря за някой , който е по-голям на години ... примерно 3 курс да кажем, не да е няква лейка ами обикновено момче.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
сега това зависи много от хората..... дали някой от тях ще е по-страхлив или не...... но аз ти говоря, за момче, тренирано, и агресивно, бъдещ скинар.... а ти доколкото разбирам, за някой обикновен студент.... да ти кажа много неща съм видял и ти казвам че момчето няма да стои безучастно.....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
sapphire5![]()