- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нормално кръвно налягане и граници
ниско ти е кръвното ... пий айрян със сол ... кафето е диуретик и ще ти свали още повече кръвното впоследствие, за това не гго пий ... пий и повече вода, някакви по-силни чайове, не от лайка, че той е успокояващ ... газирано също можеш да пиеш, предполагам си в тийнейджърските години и тази промяна в кръвното е нормална, за всеки случай, ако нищо от това, което ти казах не помогне и продължиш да имаш световъртежи и ниско кръвно, отиди на лекар ...
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Тука си в грешка! Да диуретик е, но не сваля кръвното!!! Напротив, покачва го - кофеина свива кръвоносните съдове, и следователно се покачва и кръвното налягане.
Иначе и аз съм с ниско кръвно и понякога пада рязко. Помагат ми кола, кафе и шоколад ( или друго сладко със шоколад в него ). Номера с айряна със сол, не съм го пробвала, но са и казвали че помага.
Да, кафето покачва кръвното, но това е само временно, след това следва рязък спад на кръвното, казвам го защото имам хипотония и кръвното ми е под границите и съм се интересувала доста по този въпрос, прочети и в интернет, че кафето не се препоръчва при ниско кръвно, защото ефекта е временен и след това става по-лошо![]()
а, до авторката не темата .. айрянът е може би нещото, което на мен ми помага най-много, пък и е напълно безвредно в сравнение примерно с газираните напитки и до известна степен шоколада (при прекаляване с него)но най-добре е да отидеш на лекар, той най-добре ше ти каже
-2Pac-
Последно редактирано от SweetySmallDevil : 03-15-2012 на 16:24
-2Pac-