.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SweetySmallDevil Виж мнението
    Кафето е диуретик и ще ти свали още повече кръвното впоследствие, за това не гго пий
    Тука си в грешка! Да диуретик е, но не сваля кръвното!!! Напротив, покачва го - кофеина свива кръвоносните съдове, и следователно се покачва и кръвното налягане.
    Иначе и аз съм с ниско кръвно и понякога пада рязко. Помагат ми кола, кафе и шоколад ( или друго сладко със шоколад в него ). Номера с айряна със сол, не съм го пробвала, но са и казвали че помага.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Тука си в грешка! Да диуретик е, но не сваля кръвното!!! Напротив, покачва го - кофеина свива кръвоносните съдове, и следователно се покачва и кръвното налягане.
    Иначе и аз съм с ниско кръвно и понякога пада рязко. Помагат ми кола, кафе и шоколад ( или друго сладко със шоколад в него ). Номера с айряна със сол, не съм го пробвала, но са и казвали че помага.
    Да, кафето покачва кръвното, но това е само временно, след това следва рязък спад на кръвното, казвам го защото имам хипотония и кръвното ми е под границите и съм се интересувала доста по този въпрос, прочети и в интернет, че кафето не се препоръчва при ниско кръвно, защото ефекта е временен и след това става по-лошо

а, до авторката не темата .. айрянът е може би нещото, което на мен ми помага най-много, пък и е напълно безвредно в сравнение примерно с газираните напитки и до известна степен шоколада (при прекаляване с него) но най-добре е да отидеш на лекар, той най-добре ше ти каже
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SweetySmallDevil Виж мнението
    Да, кафето покачва кръвното, но това е само временно, след това следва рязък спад на кръвното, казвам го защото имам хипотония и кръвното ми е под границите и съм се интересувала доста по този въпрос, прочети и в интернет, че кафето не се препоръчва при ниско кръвно, защото ефекта е временен и след това става по-лошо

а, до авторката не темата .. айрянът е може би нещото, което на мен ми помага най-много, пък и е напълно безвредно в сравнение примерно с газираните напитки и до известна степен шоколада (при прекаляване с него) но най-добре е да отидеш на лекар, той най-добре ше ти каже
    Айде бе ... временно ама друг път ... Имала съм случай да се събудя с ниско кръвно да изпия 2 кафета ( едно в къщи и едно в университета ) и цял ден после да съм си окей, нито ниско кръвно, нито главоболие.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Айде бе ... временно ама друг път ... Имала съм случай да се събудя с ниско кръвно да изпия 2 кафета ( едно в къщи и едно в университета ) и цял ден после да съм си окей, нито ниско кръвно, нито главоболие.
    Аз съм стигала до припадъци от ниското кръвно, линейки и болници и съм разпитвала доктори и всичко възможно за да знам при повторен случай как да действам, ти продължавай да си спориш ... съвета ми беше към авторката, не към теб! ...
    Последно редактирано от SweetySmallDevil : 03-15-2012 на 16:24
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си