.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Danabol (метан)

Привет,

От известно време обмислям цикъл с метан и сега мисля най- после да пристъпя към действие. За съжаление обаче, информацията за метана, като например - резултати след цикъл, колко качих, колко запазих и т.н. е доста оскъдна. Малко по надолу ще задам своите въпроси, на които ще помоля да отговарят само хора запознати с тренировките и "препаратите" или такива които са вземали. Мисля че е излишно да чета коментари от сорта на "един приятел взе" "ще увиснеш" и т.н.

Прекарах доста време обмисляйки, какви ще са ползите и вредите от подобен цикъл. След време си направих равносметка, че вредата която ще бъде нанесена на на черният ми дроб, няма да бъде нищо особено (с карсил естествено) в сравнение с един алкохолик, който спокойно доживява 80 години, без да сменя дроба(говоря сериозно, нагледал съм се).

Вече 3 години тренирам - лостове, фитнес - заедно и по отделно. Върховата ми форма е била 76 кг на 184см. Маса качвам ужасно бавно, а свалям ужасно бързо.

Храня се сравнително добре:
    Сутрин като стана фъстъчено масло с хляб, или макарони, малко по късно протеинова вафла (вместо да ям нещо тестено от баничарницата пред училище, това върши добра работа) По обяд тренировка, след което ям пилешко с ориз/картофи или някаква салата, после лека следобедна закуска (бъркани яйца или някаква салата) за вечеря месо, без значение какво, стига да е по крехко и преди да легна 200гр извара.

В момента съм на 18г по- късно тази година правя 19, имам спад в теглото, като в момента съм 70кг. Урелефяването не ми е проблем, само масата.

Ето и въпросите:

Приблизителното покачване на мускулната маса ще е около? (в кг.)
    Приемът на дианаболът е по добре да бъде разделен на дози, или на веднъж?
    Дозировката на Карсил-а, как става?
    Обикновено карсил, се използва след цикъла, ако го използвам повреме и след, дали ще има разлика и в каква насока ще бъде?
    Ако е възможно някой да сподели личните си резултати от подобен цикъл?

Благодаря за отговорите предварително!
    ПС: 8 седмичен цикъл 190 хапа.
    whatever..

Мега фен
    Пророкувам,че ще ти заключат темата.Дано успееш да вземеш някой отговор друг отговор

Моят съвет е,че няма смисъл.При подобна ,така наречена от теб "върхова" форма от 10 кг под ръста първо яж повечко,следи си грамажа и гледай да тренираш 3 пъти седмично с ниска интензивност.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    метан - CH4 ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    метана е най-големия боклук който можеш да вземеш много по добре е дека или стромба и карзил
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Така.. Като за начало запомни, че цикъл без тестостерон особенно 1-ви е просто едно голямо прецакване и пълна глупост !!!

Само с метан първият ти цикъл никак не звучи добре

От тоя цикъл ти ще извлечеш максимума от химията.. Със всеки следващ цикъл резултатите ще са по малки.. 1-вият цикъл е повече от задължително да го направиш както хората !! И да извлечеш максимума от химията..

Сега ти какво искаш кажи? Груба маса демек - повече килограми но с повечко мазно и вода.. Или чиста и суха маса (релеф стабилен) но по малко килограми от порядъка на 5-6 запазени ако направиш всичко както трябва..

И само тоя карзил няма да те спаси.. Само с него си за никъде

Варианта за груба маса ти е - енантат (тестостерон) + метан

а за чиста маса ти е - пропионaт (тест) + стромба

Кажи кой вариант те интересува и ще ти обясня как да направиш цикъла

Обаче без протектори и качествено излизане от цикъла няма да направиш нищо.. Няма да запазиш никакви килограми и определено ще се прецакаш от към "здраве"

А черният дроб ще ти е един от малкото проблеми само

И без качествена диета с адски много протеин и качествени тренировки пак си за никъде

Химията не е за всеки Прецени си възможностите и си помисли струва ли си риска
    Последно редактирано от Тарикатче : 03-12-2012 на 17:16

сводника - дека в 1-ви цикъл на 18? Що направо не му кажеш да си отреже топките? Щото така или иначе след тоя цикъл няма да му вършат работа

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    сводника - дека в 1-ви цикъл на 18? Що направо не му кажеш да си отреже топките? Щото така или иначе след тоя цикъл няма да му вършат работа
    Хаааахаха! Много добре написано.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    засега ще оставя темата, но ще я наглеждам повече.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Giannitsa
    тарикатче луд ли си деката е слаба ако не дека стромба е добре

Иди се прегледай.... ти знаеш ли изобщо какво е действието на деката? Какво върши в действителност? А за стромбъта какво знаеш? Обоснови се. . Защо деката е "слаба"

С тва, че деката била "слаба" ми става ясно, че си нямаш никво ама абселуютно никво понятие от стероиди !!!

Недей дава съвети, че току виж някои ти повярва . . После няма ти да ревеш вместо него..

Мега фен
    На ден вземам един грам дека и за тва ръката ми е 2 метра .Точка.

@Вирус колко ядене съм изял не можеш да си представиш, нямам нищо против да блъскам пържолки цял ден, всеки ден, да си пия протеинче и тем подобни, но уви не всеки има нужните финанси

@тарикатче няма какво да мисля, видях вече, само с ядене в моя случай не става. Да не говорим, че скоро се сблъсквам с живота - работа и липса на време, та ако искам да имам тяло, трябва да действам сега..
    Цикъла мислех да го правя с енантат (тестостерон) целта ми е 80 кг с доволен релеф (да си запазя поне пресата що годе), повече не ми трябва (не че е малко, но не искам и да съм годзила). Но колкото повече се приближавам до началото на цикъла, толкова повече размислям, най- вече заради влошаването на кардио формата след метана.. За това се надявах да пише някой който е вземал такова нещо.. Както и да е, ще съм благодарен ако дадеш малко повече инфо за метан+тестостерон
    whatever..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Имай предвид, че веднъж нарушиш ли хормоналния баланс възстановяването му не е лесно. На 18 години да биеш тестостерон без да имаш професионални цели е почти абсурдно.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Не.. Бъркаш се.. Точно в тая възраст само и единствено с храна пак можеш да постигнеш прилични резултати Просто не трябва да се ограничен от към финанси.. И да имаш търпение.. Щото за 2 месеца не става

1-во ако ще го правиш цикъла си приготви едни 300-400 лв само за храна.. Доста стриктна диета трябва да направиш по време на цикъла.. Иначе ще качиш 4,5 кила мазно и вода и след 3-4 месеца ще си по слаб от колкото преди цикъла тва се отнася и ако не направиш качествено излизане . .

Сега за енантат + метан схемичката ти е ето това -

1-8 седмица тестостерн енантат 500мг. седмично
    1-4 седмица метан по 30-40мг. дневно
    Протектори - тамоксифен/нолвадекс(половин хап сутрин,половин вечер) , карзил 1:3 ( 10мг. метан : 30мг. карзил)
    Излизане - Прегнил 5000/1500/1500 през 3-4дни + клостилбегит ( 7 дена по 2 хапа + 21 дена по 1 хап) + тамоскифен 30мг. дневно за 2 седмици + трибестан/3.бул.ус/екди стийл минимум 30дни. + добавки(протеин,креатин,гл тамин,амино,БЦАА)
    Ако се появи сърбеж по гърдите/зърната тамоксифена се вдига на 2хапа дневно.При липса на подобрение дозата му отново се повишава на 30мг. дневно като се добавя и провирон по 50мг дневно.
    При този цикъл има възможност в края му да се добави и тестостерон пропионат за 2-3 седмици докато се чака да мине полуживота на енантата(14-15дни)

Мега фен
    ЛЛеле,той пича си мисли,че като вземе препарати ще стане по-евтино...ХАХАХАХА

метана се приема на веднъж, или се разделя на части?
    whatever..

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    не съм ви чел простотиите

1ви цикъл прай с тесторон + омандрен / карзил тамоксифен за протекторите г/д тва е дозите си ги търси , ако ти е 1ви цикъл няма смисъл от тоя метан

тестостерон + омнадрен?Омнадрена какво е...Ти каза най-голямата простотия от всички написани.

Мега фен
    Не беше ли омнадренът 4 вида тестостерон?

Omnadren 250 - Testosterone propionate 30mg Testosterone phenylpropionate 60mg Testosterone isocapronate 60mg Testosterone decanoate 100mg

Град
    Giannitsa
    всички сте олигофрени деката е най-добре щото не засяга черния дроб

Пич.... Ако слушаш тия по горе които едва ли през живота си са ползвали стероиди.. И най вероятно като си купят протеин очакват едни 10 кила мускули....

Просто до никъде няма да я докараш

Единия вика деката най слабия стероид Друг вика добра комбинация е "тестостерон" + омнадрен . . Ахахаха ако си решил да се прецакваш определено могат да ти помогнат тия пичове

Мега фен
    Вземай 2 кила ракия със салата и почвай

Значи... от химията няма нужда.... всеки може с химия прави упражнения за маса.. наблягай на белтъчините и не се лишавай от нищо организма има нужда от всичко ,около 5 пъти на ден яж. преди и след тренировка задължително.. трябва търпение и постоянство останалото идва постепенно не си мисли ,че за 2-3 месеца може да станеш животно. ,а от метан,стромба и тем подобни глупости няма нужда... жали си здравето няма смисъл до 30г. да си напомпан ,а после да станеш една мекица. ако го правиш за момичетата е пълна глупост ,но ако го правиш за теб си прояви упоритост и ще стане всичко...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gt-r Виж мнението
    всеки може с химия прави упражнения за маса

ХАхахаххахахахха..Уат дЪ фак ..Буахахахахахахбубубуахха хахах :

Това е новият лаф ,направо паднах от стола Боже мой,смилявайте се над хората с тези глупости,някой друг може да получи инфаркт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си