.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Banned Мега фен
    за въпроса ти,не знам... може и да не си идиот ама някой ако ти прочете само лигавите теми точно такова впечатление ще направиш,а сериозните отговори са друг въпрос.. и като цяло не мисля,че си идот ама малко ти остава да ме убедиш в обратното ;д

иначе:
    какво мислиш за т.н ''златна среда'' .. има ли я според теб като цяло в живота,а не в определена сфера ?
    ако ти можеше да промениш нещо в себе си какво би било ?
    ....а в света ?
    мислиш ли,че определена възраст е гаранция,че си трезвомислещ и що годе разумен човек ?
    какъв е идеалът ти за жената,която да е до теб цял живот т.е. не в момента на тези години,а като решиш да създаваш семейство ?
    какво предпочиташ - истината и да ти стане кофти или лъжата и да ти е добре ?
    ако можеше да избираш да живееш сега и когато си поискаш (преди години,след години и т.н.) кое би избрал ?
    чел ли си библията и какво мислиш за нея ?
    както често споменаваш гей обществото в темите си - какво мислиш за него ?

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    за въпроса ти,не знам... може и да не си идиот ама някой ако ти прочете само лигавите теми точно такова впечатление ще направиш,а сериозните отговори са друг въпрос.. и като цяло не мисля,че си идот ама малко ти остава да ме убедиш в обратното ;д

иначе:
    какво мислиш за т.н ''златна среда'' .. има ли я според теб като цяло в живота,а не в определена сфера ?
    - Има я, но рядко се среща

ако ти можеше да промениш нещо в себе си какво би било ?
    ....а в света ?
    В себе си - не бих бил толкова чувствителен. А в света - бих отстранил наглеците, алчноста и всичкото зло, що се крие в човешки материал

мислиш ли,че определена възраст е гаранция,че си трезвомислещ и що годе разумен човек ?
    - лично аз се промених доста след като завърших училище

какъв е идеалът ти за жената,която да е до теб цял живот т.е. не в момента на тези години,а като решиш да създаваш семейство ?
    - лъчезарна, обичаща децата и разумна

какво предпочиташ - истината и да ти стане кофти или лъжата и да ти е добре ?
    - винаги истината.

ако можеше да избираш да живееш сега и когато си поискаш (преди години,след години и т.н.) кое би избрал ?
    - ами не ме кефят тия времена честно казано. Бих избрал по-скоро времената след втората световна война, в Франция, Англия и т.н.

чел ли си библията и какво мислиш за нея ?
    - чел грубо казано, но да поглеждал съм части от нея Мисля, че има много мъдрости в нея, наистина. Но не е измислена, за да направи хората по-умни, а тъкмо обратното. Много фанатично е написана.

както често споменаваш гей обществото в темите си - какво мислиш за него ?
    - отвращавам се от нагли, подскачащи като пеперудки педали. Именно такива са и тия, дето лобират за някакви гей права. Но не като нещо сатанинско или по някакъв специфичен начин, а както ме дразнят чалгаджийте примерно. Те не са доволни, че всички ги псуват по улиците, но хората, които не ги разбират - никога няма да ги разберат. Не и като правят паради по улиците. Но иначе не аз, а науката и историята доказват, че е пълно със страхотни хора, които се хомосексуални. Аз искрено се възхищавам на много такива хора. Твърдо стоя зад това те да бъдат възприети от цялото общество като нормални хора, да могат да се държат на улицата за ръка с партньора си, както го правят всички хетеросексуални. Но с паради - това просто няма да стане.
    1000000 бувкиииииииии
    Последно редактирано от D1esel : 03-15-2012 на 19:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си