.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    И аз нито качвам, нито си сменям статуса обвързана/необвързана/сложно е през 5 минутки като някои (предимно девойки). Не виждам никакъв проблем в нежеланието личните ти случки и пространсттво да стават достояние на всички , които само като видят нещо уж 'интересно', започват едни махленски разпитвания и то от хора, които не са ти никакви.

Можеш просто да й обясниш, че не ти е приятно именно заради лустрото, въртящо се из fb, а не заради нея.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    И аз нито качвам, нито си сменям статуса обвързана/необвързана/сложно е през 5 минутки като някои (предимно девойки). Не виждам никакъв проблем в нежеланието личните ти случки и пространсттво да стават достояние на всички , които само като видят нещо уж 'интересно', започват едни махленски разпитвания и то от хора, които не са ти никакви.

Можеш просто да й обясниш, че не ти е приятно именно заради лустрото, въртящо се из fb, а не заради нея.
    +1
    Не съм качвала снимки където съм с годеника си, и нямам това намерение, Най-много онея гъски, така де, колежките ми пак да ме разпитват за него, а го познават ... Не ми се разправя с излишна злоба, завист и тн. бумащина ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си