.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Добре е да пише, че си обвързана. Целта на профила ти във фейсбук е да те представи. Главното в едно представяне, точно това, което интересува срещуположния пол, е дали си обвързана.
    Кой вече ползва фейсбук по предназначение?
    Аз например го използвам само заради някои от роднините, с които там са ни единствените по-чести контакти. Не изпитвам желание да пренасям целия си живот в този сайт, нито горя от желание да запозная всички с интересите си, да показвам на профила си с кой каква роднинска връзка имам, нито пък семейното си положение и т.н. Ако някой е заинтересован случайно от мен, спокойно може да попита за нещата, които иска да знае.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Кой вече ползва фейсбук по предназначение?
    Аз например го използвам само заради някои от роднините, с които там са ни единствените по-чести контакти. Не изпитвам желание да пренасям целия си живот в този сайт, нито горя от желание да запозная всички с интересите си, да показвам на профила си с кой каква роднинска връзка имам, нито пък семейното си положение и т.н. Ако някой е заинтересован случайно от мен, спокойно може да попита за нещата, които иска да знае.
    И аз мисля така, но тоя timeline преебава всичко. Малко по малко и неусетно тоя фейсбук кара всички по косвено задължителен начин да споделят колкото се може повече. Дразни ме цялата идея, но така е създаден, че ако нямаш фейсбук си една крачка назад заради множеството му предимства, като студентски групи, страници на барове, дискотеки и програмите им, обществени събития.. всичко. Един познат няма фейсбук и с по седмица закъснение разбира неща, които го интересуват, ако въобще ги научи. Дори бащата, дето беше крайно против, му се наложи да си направи.

Тва е зависимост. Мразя зависимостите, но ако човек може да се ограничи дотам, че да го ползва по 10тина минути на ден, колкото да види каквото го интересува.. се преглъща.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си