- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно снимките с любимия човек [fb]
Кой вече ползва фейсбук по предназначение?
Аз например го използвам само заради някои от роднините, с които там са ни единствените по-чести контакти. Не изпитвам желание да пренасям целия си живот в този сайт, нито горя от желание да запозная всички с интересите си, да показвам на профила си с кой каква роднинска връзка имам, нито пък семейното си положение и т.н. Ако някой е заинтересован случайно от мен, спокойно може да попита за нещата, които иска да знае.
И спря да се върти за миг земята..
И аз мисля така, но тоя timeline преебава всичко. Малко по малко и неусетно тоя фейсбук кара всички по косвено задължителен начин да споделят колкото се може повече. Дразни ме цялата идея, но така е създаден, че ако нямаш фейсбук си една крачка назад заради множеството му предимства, като студентски групи, страници на барове, дискотеки и програмите им, обществени събития.. всичко. Един познат няма фейсбук и с по седмица закъснение разбира неща, които го интересуват, ако въобще ги научи. Дори бащата, дето беше крайно против, му се наложи да си направи.
Тва е зависимост. Мразя зависимостите, но ако човек може да се ограничи дотам, че да го ползва по 10тина минути на ден, колкото да види каквото го интересува.. се преглъща.
Temet Nosce
벨야카