- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Danabol (метан)
Първо е DIanabol, второ се взима на няколко пъти през деня, разпределяш си дозите през няколко часа.
Моето мнение е, че все още не ти трябва стероид, може би след 2-3години ще е по-добре. За максимално маса Дека се комбинира с Дианабола - резултатите са..... неземни. На този метаболизъм ще качиш изцяло мускули без грам мазно, дори ще се орелефиш.
Чел съм много дневници с цикли и ако искаш мога да ти пратя сайтове на лично да проследиш какво са правили хората. Имаше един тип дето качи 20кг за месец и половина и свали съвсем малко мазно. Беше качил от 72-73 на 98 мисля за 1 месец и от 6% мазнини беше стигнал до 5.8%. През времето, в което ще си на химия ще ти трябват изключително много пари за храна. Този тип беше описал в дневника си, че е достигал до 750г протеин на ден.
Тааа сега за твоя случай мога да ти кажа как да качиш кг сравнително лесно без химия.
Първо: Наблягаш само на основните базисни упражнения, пример:
Крака:Клек + римска тяга, сумо тяга, напади
Гръб:Тяга + гребане, набирания
Предна част: Лежанка, пуш или стрикт преса (гърди и рамо)
Ръце: сгъване с щанга, тесен хват лежанка
Храната ти трябва да съдържа изключително много въглехидрати и мазнини. Тоест при тебе на тегло 70кг яж колкото можеш повече мазно и калории - бисквити, шоколад, макарони, ориз, картофи, хляб(лично аз ям много хляб и шоколад, защото са много лесни източници)
Никога не оставай гладен, ако имаш достатъчно финанси си взимай задължително много прясно мляко - тонове, месо - колкото повече толкова повече(гледай да е свиско или конско или телешко). Яйца много (ЦЕЛИ) , сирене кашкавал и тн.
Ако можеш си купи и няколко литра зехтин и си пийвай по 100мл дневно
Гаранция ти дават, че ако спазваш тези неща, които съм ти написал, ще качиш до 80кг до нова година(2012-2013).
Наблягай на многото калории - 5000, 6000 колкото повече, толкова по-добре. Спи по 10 часа на ден и си пищов
Кви шоколади и макарони бе готин? На тия години грам мазно нямало да качи.. ЛЕлеее ше се гръмна.. И спрете за 1-ви цикъл да препоръчвате тая дека !!!!!! Малоумно е ..... И тва щи дам 1 сайт да видиш кво pr аят хората.. Тоя колко качи оня колко качи.. Егати простотията.. всеки 1 цикъл е супер индивидуален спрямо човека които ще ползва медикаментите.. Като се почне от самите медикаменти.. И се стигне до диети, тренировки, почивки, добавки, излизане от цикъла и какво ли още не..
Хахаха 750 гр протеин ...Да върви да се застреля25 кг за месец качил и свалил мазнини едновременно..Хахаха
: БОЖЕ МОЙ! ...
5-6% подкожни мазнини?Той Христомир Христов стига 12-13% в основен период,а съм сигурен,че е по-сух от твоя приятел...бисквити,сладки?!.. .Терикатче макароните/пастите като цяло се водят със среден ГИ,докато белия ориз например е с висок.Познавам културисти,които наблягат на паста през основния период.До автора на темата отиди при инструктор да ти обясни как се правят нещата...Ако слушаш някакви тинейджъри,който нямат и година стаж в залата и които не се употребявали такива препарати,няма да стигнеш далеч.
Ясно ми е тва за макароните и т.н обаче имах предвид други неща които изброй обаче нямах време да пиша и сложих и макароните в тва число.. И все пак тряа и с тях да се внимава.. Не висички са стока както и да е..
Междо другото от 10 фитнес центъра в 1 може и да има някои които наистина разбира и може да ти каже как да си направиш цикъла.. Можеш да си сигурен, че на 100% тва не е вариант
Аз лично съм се консултирал с не 1 фитнес инструктор и такива простотии ми е приказвал, че няма на къде ..
Цикъл за груба маса ще ми прави и ми казва следното..
10 седмици по 60мг метан на ден.. Ако искаш може и да не полазваш карзил.. А за излизането некви добавки за възстановяване.....Доста добър съвет как мислиш?
Ахаха като цяло инструкторите не са много наясно със забранените медикаменти..В самият курс само се споменават,не се обръща внимание на тях.Друг е въпроса,че голяма част от инструкторите не са лицензирани,т.е нямат завършен курс.За мене ако си решил с това да си вадиш хляба трябва да си наясно с тези неща.Има си и хора,които си разбират от работата,но за съжаление не са много.
П.п Самото излизане от цикъла е по-важно от цикъла...като се започне от тестостероно стимулатори,добавки и тн. та до начин на трениране.
Последно редактирано от Todor_Markov : 03-15-2012 на 09:42
На ден получавам около 100-150 гр. протеин, всичко у нас което се яде бива опустошено. Имам стаж в зала и извън нея, като постоянно правя основните упражнения. Започнах от 55кг, бях жив скелет стигнах до 76 и толкова. 750грама протеин на ден не мога да си го обясня, дори да мога, толкова много мисля че е излишно. Доколкото знам на кг тегло са необходими 2,5- 3 гр протеин. Та съветите, яж тренирай и ще качиш не ми ги давайте. За да качваш добре от храна, не трябва никак да си ограничен откъм финанси. Относно това, че някой качил 20кг - Пред очите имам 2 човека:
1-я чист метан, без протектор, никакъв режим, слаби тренировки - 25кг горница (ако щеш, истина е..) 2-я метан+добавки+режим+тренир вки - задържа вода и накрая излиза на 2-3 кг чисти, та всичко си е до човека..
Последно редактирано от misho1993 : 03-15-2012 на 13:10
whatever..
100% съм сигурен,че правиш погрешно нещата,както 90% от трениращите,които си мислят,че всичко им е ясно...Понятия като основен,състезателен и междинен период,кардио и различни методи/подходи са пренебрегвани неща.За това и ви е трудно да преотдолеете вредната адаптация.Даже съм сигурен и че тренировъчния ти сплит не струва...
То и аз съм сигурен до някъде в тия неща.. Ама тва е друга тема..
Ако по време на цикъла мислиш да приемаш по 100-150 гр протеин избщо ама ИЗОБЩО не се захващай !!
Един от нашият клас взема стромба..Тренира си нормално,яде по 2 пъти на ден bake rolls сладоледи солети и ръката му порасна с 1,5 см мерена ненапомпана за малко над месец..Направо се чудя.........
Horrificus голям тъпак си точно за данабол пита шефчето
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
кво съм голям тъпак, искам да ми линкнеш "Данабол" ако има такова нещо да та видим
направих си регистрацията само,за да ти покажа колко си тъп!
http://steroidsell.com/BalkanPharmac...in%20tabl..jpg
в момента правя цикъл с метан и тестостерон пропионат 6 седмици
40 mg на ден метан и една ампула си бия тестостерон през ден
протектори тамоксифен и карсил -до момента за 10 дена +2 кг
карсила се взима по 1 хапче 90 mg на ден
иначе по-време на цикъла нагъваш яко протеини ,аминокиселини
яж здраво ориз ,овес ,пълнозърнест хляб,извара ,месо и яйца
прави кардио преди тренировки
Последно редактирано от wakethedead : 06-11-2012 на 19:06
За карзила уш го дават 1:3 метан:карзил .. Демек на 40 мг трябват 120 мг карзил
А след тамоксифена някви други.Провирон , прегнил ? След цикъла?
след цикъла си продължавам тамоксифена ,трибулус , прегнил и клостилбегит