- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща.
Мога, ама зависи и от червеното. Ако е баш червено, не много тъмно и не много светло, не оранжевеещо и не кафеникаво, ще е идеално :д Аз имам такова и стои супер на бяло лице.
Чачо има предвид много бледо розово или направо nude червило. Препоръчвам да го съчетаеш с тънка черна очна линия и спирала и си готова
Ааа, едит, едит: Сега се сещам. Махай го това червено и слагай много светло червило (каквото Чачо каза) - ако пичът реши да те целува, гланцът ще го откаже, защото лепне гадно, но може да не забележи червилото :д
Мда, като се замисля си права. То не че ми пречи аз да го целуна де /сега не си изкарвайте грешно впечатление за мен, рядко поемам инициативата, но се случва/ обаче както каза гланца лепне, а пък червилото може да го изцапа и да стане някво гадно, за това ще заложа на нещо по-неутрално. А може ли да ми покажеш някакви снимки на разни варианти на очната линия /в смисъл в гримирани очи/, които да пасват с нещо неутрално, защото очна линия по принцип не слагам много, много /само черен молив под очите и разни подобни, но не и очна../.![]()