.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Чувствам се глупаво. И тъжно. Не се имам за грозна (или поне не фрапиращо грозна), но не се имам и за прекрасница (всъщност не си харесвам ного неща), но забелязвам, че ми обръщат внимание ей тъй защото 'съм имала мило излъчване' или нещо такова, което малко наистина ме натъжава (сега се замислих) защото ми се лепят хора (не твърде често сега...), които гледат на теб като на... месце... Но ако първо виждаха колко задръстено (затворено, срамежливо и ужасно) човече съм, а след това ми видят физиономията, може би щях да имам по-истински човечета до себе си. Някак се изморих да не вярвам на никой и за това да съм толкова страхлива. А може би външния вид е от огромно значение и съм ужасна наивница и пф, изгубих си мислите.
    Това е неизбежно, при положение, че постоянно гледаш да привличаш вниманието, било то със снимки или теми (и било то умишлено или не).
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Това е неизбежно, при положение, че постоянно гледаш да привличаш вниманието, било то със снимки или теми (и било то умишлено или не).
    Само аз ли не го усещам таака?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Само аз ли не го усещам таака?
    Ами може да не ти е това целта или идеята, но резултатът е такъв и той е налице.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Мисля, че това приключва темата. Аз бих потърсил помощ, при такава нужда да бъда забелязан.
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си