Ех, че си предсказуема - знаех си, че няма да ме подминеш.
Ето го и мнението ми по темата: не виждам никакъв смисъл да излизаш с по-малки от теб на този етап. Според мен момчетата на 14-17 не стават. И не го казвам, защото съм на 19. От както се помня излизам с по-големи от мен. За мен е важно да са зрели, самостоятелни и силни (става дума за характера). Но това не значи, че всички на 20+ са такива т.е. не възрастта е от значение. Моят опит обаче показва, че момчетата на 14-18 не са зрели. Просто не са това, което търся (респективно - което съм търсила като по-малка). Ще си позволя да се повторя: свестни момчета няма - има свестни мъже (и те са рядкост).
Само да вмъкна, не виждам нищо лошо да излизаш с по-малък от теб - например ти си на 25, той на 22 (съответно 35-30, 45-43 етц). Но ако мацката е на 15, момчето на 14, връзката ми се вижда безсмислена (да не кажа смешна). Невърмайнд, хора всякакви.
Към авторката - много ми харесва начина ти на изразяване и високата ти култура, впечатлена съм и от ораторските ти способности. Не спирай да пишеш в темата - до "Лека нощ, деца" има още доста време, трябва да се забавлявам с нещо.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]