.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 366

Hybrid View

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    определено не смятах да отварям темата.. осъзнавате ли, как едно 14 годишно момиче с привидно високо самочувствие и 'опит', впрегна толкова много потребители, с тема, на която, ако и видите първия пост и вие като мен ще се чудите как се е стигнало до тук.. ще ми е интересно да видя, как авторката ще ме нахрани, при положение, че не пропуска да коментира пост.. имам един въпрос.. какво смяташ, че едно 18-20 годишно момче би искало от едно 14 годишно момиче и за какви задълбочени теми си говорите ? и още нещо.. да, разбрахме колко умна, красива, начетена и прочее неща си, но откъде го натрупа този 'опит' с момчетата, че не ми стана ясно..
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    определено не смятах да отварям темата.. осъзнавате ли, как едно 14 годишно момиче с привидно високо самочувствие и 'опит', впрегна толкова много потребители, с тема, на която, ако и видите първия пост и вие като мен ще се чудите как се е стигнало до тук.. ще ми е интересно да видя, как авторката ще ме нахрани, при положение, че не пропуска да коментира пост.. имам един въпрос.. какво смяташ, че едно 18-20 годишно момче би искало от едно 14 годишно момиче и за какви задълбочени теми си говорите ? и още нещо.. да, разбрахме колко умна, красива, начетена и прочее неща си, но откъде го натрупа този 'опит' с момчетата, че не ми стана ясно..
    Здравей,

Не виждам причина да те храня - не ме обиждаш, няма да те обиждам и аз. Какво иска 18-20 годишното момче? Иска разбиране, приятел, подкрепа, секс, смях, емоция... Говорим си за това, което ни вълнува в момента. Понякога и празни приказки си говорим. Опита знаеш как се трупа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си