- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
От една страна те разбирам, ве душата. Щото и аз съм била на твоите години, щото и аз съм реагирала първосигнално(и сега ми се случва понякога). Ама ти си реагираш всеки път много вироглаво и ужасно първосигнално, и та в крайна сметка- по детски. Прочетеш (явно само повърхностно) едно мнение, решаваш, че то те обижда, макар че в повечето случаи то е отразило просто личното виждане на автора(не личното към теб,а попринцип), хващаш се за няколко думи и нападаш. Ама по детски и дребнаво. Другите пък няма как да ти останат длъжни(и няма и защо). И те така приказката продължава вече 10 страници, на последните от които се спуках да се хиля.
Кажи ми например, ама с думи просто и по същество(и без тичкане), ЗАЩО мненията за връзките 14 с 18+ нямат нищо общо с темата ти. Обясних ти, че самата тема съпоставя връзките с връстници(+2-3 години) и тези с по-големи. Защото дефакто има два избора- или с такива на твоите години и малко по-големи, или с 18 и нагоре. Оборвайки или подкрепяйки едната теза, ти автоматично поясняваш и другата страна на монетата.
Обясни ми и например защо мислиш, че можеш да дадеш повече на един вече зрял мъж отколкото може една негова връстница?
Другото по-нататък.
За 101-ви и последен път - напълно наясно съм какво мога да дам на един мъж. Не съм отворила тема във форум за да го кажа на всички - това означава, че се опитвам да се самоизтъквам. Такава тема би била еквивалентна на "Помощ, пенисът мие 24 см., какво да правя?". Не изпитвам нужда да се доказвам пред непознати (за разлика от разни пантери и "umreli" палячовци). Нямам нужда от съвет как да бъда по-добра в това, в което вече и без това съм много добра. Иначе темата щеше да е с друго заглавие. Интересно ми беше просто, какви биха били плюсовете на връзка с мой връстник, тъй като аз не бих опитала, защото погледнати от моя гледна точка, те са всички като Нарутото от предишните страници - смешни, с ниска култура, просташко държание и ограничени като цяло. Тъй като допускам, че може би не всички са такива, се надявах някой да разкаже или сподели нещо, което е различно от това, което съм видяла. Обаче, тъй като никой не може да преживее, че аз не се опарвам от връзката с големите, страшно щастлива и задоволена съм, се изсипаха 11 страници нападки и обиди. Еми сори, ама няма да ви лъжа, че ми е зле за да се почувствате по-добре. Палячовците ще си останат палячовци, Гламърките ще си останат сърдитите госпожици, които се опитват да се забавни и се чудят, защо винаги момчетата са при другите, "прости" момичета...
КОНКРЕТНО,момиче, К-О-Н-К-Р-Е-Т-Е-Н отговор исках.
ЗАЩО,мама му безбожна, мненията за 18+ да нямат НИЩО общо с темата?
ЗАЩО,бре, мислиш,че можеш да дадеш повече?
(Отворите с обем до 30 думи,моля и ПО СЪЩЕСТВОООООО!)
И ти отново, пак, за пореден път сипеш нападки.
Оххх!Ти сериозно ли мислиш, че е затова? Мислиш ли,че затова се занимавам да ти пиша?
Виждам, че си ядосана... Защото съм самоуверена и не съм патила? Това ли е драмата? Самоуверена съм, защото съм красива и достатъчно пъти ми е доказано това. Не съм патила, защото съм достатъчно оправна да разбера, когато ситуацията е кофти и когато е време да си бия камшика.
Какво мога да дам? Отвори си тема, в която искаш съвет и ще ти го дам. Тази тема е за друго.
Защо менията за 18+ не са свързано? Защото питам какво предлагат наборите ми. Ако ти е много сложно - съжалявам, не знам как по-просто да ти обясня две прости изречения. Сама си прави изводите.