.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 366

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Егати смешната тема.
    Авторке, да ти отговоря въпроса: 14-годишните момчета нищо не могат да предложат.
    Могат да предложат на теб точно толкова, колкото и ти можеш да предложиш на 20-годишно НОРМАЛНО(подчертавам) момче.
    Не знам, ама за мен 20-годишен да се чука с 14-годишна е все едно да го прави с дете.
    Нещо се имаш за много пораснала.
    Скачаш на всеки, който не е на твоето мнение, супер смешно е отстрани.
    Бе и ти като гледам немаш 16. Кво се цъфираш тук е те така от никъде само зда критукуваш темата?
    Той и твоя подпис е смешен от страни! Всичко се променя, ама красотата не! Хахаха! Кажи го пак га си на 60+

Турнла си неква снимка на кака за аватар и аде...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Warerat97 Виж мнението
    Бе и ти като гледам немаш 16. Кво се цъфираш тук е те така от никъде само зда критукуваш темата?
    Той и твоя подпис е смешен от страни! Всичко се променя, ама красотата не! Хахаха! Кажи го пак га си на 60+

Турнла си неква снимка на кака за аватар и аде...
    Първо, на 17 съм.
    Второ, подписа ми е част от текста на много любима моя песен, не ме обиждаш изобщо, сложила съм си го там, защото за МЕН има някакво значение, а не за да ти правя кефа на тебе(или на друг).

Само не схванах какъв точно ти е проблема с аватара ми, но карай, нали все трябва да се заядем за нещо :Д
    Колкото до включването ми в темата- критикувам темата, защото се превърна в малоумен спор и постоянни и абсолютно неоснователни обиди от страна на авторката. Освен това си отговорих на зададения въпрос.

Едит:
    Авторке, сега ти видях отговора на поста ми.
    Не казвам, че не можеш да предложиш ТИ нищо. Казвам, че 20-годишен НЯМА какво да прави с 14-годишна. Те искат неща, за които ти вероятно си твърде малка и дори и да ги искаш ти, не всичко ти е позволено на тази възраст.

Може да си по-развита от връстниците ти, не твърдя изобщо обратното. Твърдя, че 19-20-годишните, с които аз имам контакт, казват, че дори не биха минали 14-годишна.

Показваш някаква странна позиция, че всички, които не са на твоето мнение, са '10 пъти по-малко от теб и не могат да предложат нищо'. Схващаш ли колко е нелепо?

Голямо самочувствие, голямо нещо. Не,че е лошо да имаш,де, аз самата имам. Обаче ти яко прекаляваш и изнервяш с надменното си поведение. Колкото и да си надраснала годините си, за колкото и голяма да се имаш, ако продължаваш с това отношение, някой ден ще си изпатиш жестоко.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 03-21-2012 на 12:00
    Everything changes, but beauty remains ...

Първо, на 17 съм.
    Второ, подписа ми е част от текста на много любима моя песен, не ме обиждаш изобщо, сложила съм си го там, защото за МЕН има някакво значение, а не за да ти правя кефа на тебе(или на друг).

Само не схванах какъв точно ти е проблема с аватара ми, но карай, нали все трябва да се заядем за нещо :Д
    Колкото до включването ми в темата- критикувам темата, защото се превърна в малоумен спор и постоянни и абсолютно неоснователни обиди от страна на авторката. Освен това си отговорих на зададения въпрос.

Едит:
    Не казвам, че не можеш да предложиш ТИ нищо. Казвам, че 20-годишен НЯМА какво да прави с 14-годишна. Те искат неща, за които ти вероятно си твърде малка и дори и да ги искаш ти, не всичко ти е позволено на тази възраст.

Може да си по-развита от връстниците ти, не твърдя изобщо обратното. Твърдя, че 19-20-годишните, с които аз имам контакт, казват, че дори не биха минали 14-годишна.

Показваш някаква странна позиция, че всички, които не са на твоето мнение, са '10 пъти по-малко от теб и не могат да предложат нищо'. Схващаш ли колко е нелепо?

Голямо самочувствие, голямо нещо. Не,че е лошо да имаш,де, аз самата имам. Обаче ти яко прекаляваш и изнервяш с надменното си поведение. Колкото и да си надраснала годините си, за колкото и голяма да се имаш, ако продължаваш с това отношение, някой ден ще си изпатиш жестоко.
    Мен не ме минават, мен ме искат и тичат по мен. Разликата е голяма. Може на 14, може и на 20 да стоиш самотна и да гледаш завистливо, че на другите се обръща внимание. А се пати жестоко като не мислиш. Ако имаш глава на раменете, няма да патиш. Аз живея на макс и получавам всичко, което искам, а вие само ръсите отрова. Как никой не каза, какво толко предлагат 14 годишните и да минем на друга тема?

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    Как никой не каза, какво толко предлагат 14 годишните и да минем на друга тема?
    Ех, и аз това питам от три страници вече...

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Първо, на 17 съм.

Едит:

Ауу! на 17! Look out, we have a badass over here!

За две години над мен сигурно много мъдрост си събрала докато се самосъжаляваш самичка у вас.

Сигурно си грозна и никой не ще да те пипне, затова те е яд че готините пичове като мен излизат с 14 годишни сладуранки, а теб на 17 те гледат като експонат в музея на грозотиите

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Warerat97 Виж мнението
    Ауу! на 17! Look out, we have a badass over here!

За две години над мен сигурно много мъдрост си събрала докато се самосъжаляваш самичка у вас.

Сигурно си грозна и никой не ще да те пипне, затова те е яд че готините пичове като мен излизат с 14 годишни сладуранки, а теб на 17 те гледат като експонат в музея на грозотиите
    Да, разбира се, че се пукам от яд, че 15-годишен ме мсили за грозна, без дори да ме е виждал. Мхм. :Д Не мисля, че ще успея да живея, след като знам това, просто ...сърцето ми е разбито. На парченца!

Имам си и приятели, и гаджета, и живот, не страдам от липса на внимание никак. Живея си супер, доволна съм от себе си и така. Щом толкова те интересува живота ми На никого не завиждам, какво остава на някаква си 14-годишна. Хаха.

Дори не ми е интересно да отговарям на тъпотиите ти. :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си