- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Струва ли си връзка с по-малък
Четейки последните коментари на авторката се сетих за знаменития лаф: Завиждайтии дрислиии мръснииии, той си е само мой!![]()
Девойката вкарва стабилна демагогия, щипка злобичка и услужлива логика и размята провокациите като салфетки в чалга дискотека. Въобще от нея би станал един добър Яне Янев или креватна партньорка на някой като него (опаа той пък май беше хомо...)
Аре пращай ме и мен да пътувам, че и без това обичам. Ама дай и някой лев за гориво, че вече само с мерак не става.
Welcome to the Jungle...
^не може да й се отрече, че е някак умна и умее да разлютява какичките в темата :Д
откровено казано, и аз донякъде бях подразнена от самочувствието й, може би щото моето не е много високо. но в крайна сметка ме радват някакви такива малки, надъхани, пробивни дечица.
само бих я посъветвала да злобее по-малко.. от злобата се погрознява. и не е като мъжете да обичат злобните момичета.
както и все пак да си припомня какво е казал Сократ.
не ми се струва възможно на 14 да си специалист в живота и във връзките. по-кротко. винаги има още какво да се научи. както и от всекиго можеш нещо да научиш. тъпо е да се изживява като специалист, на който всичко му е ясно, защото това не е така. и до старини на хората никога нищо не им е напълно ясно - "аз знам, че нищо не знам"
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не знам на колко си, но благодаря ти за загрижеността и зрялото мнение.
Към другите госпожици в темата - ето така се държи човек, който е зрял. А за госпожицата, която е толкова успяла, че никога даже няма и да мога да мечтая да съм като нея - съжалявам, лъхаш на евтина "оригиналност" и псевдо интелектуалност. Ако имаш нужда да кажеш на човек на 14, че си по-успял от него, значи наистина си шут. И такъв ще си останеш.
Последно редактирано от AncientVamp98 : 03-21-2012 на 11:29
Виждам, че си ядосана... Защото съм самоуверена и не съм патила? Това ли е драмата? Самоуверена съм, защото съм красива и достатъчно пъти ми е доказано това. Не съм патила, защото съм достатъчно оправна да разбера, когато ситуацията е кофти и когато е време да си бия камшика.
Какво мога да дам? Отвори си тема, в която искаш съвет и ще ти го дам. Тази тема е за друго.
Защо менията за 18+ не са свързано? Защото питам какво предлагат наборите ми. Ако ти е много сложно - съжалявам, не знам как по-просто да ти обясня две прости изречения. Сама си прави изводите.
Първо, на 17 съм.
Второ, подписа ми е част от текста на много любима моя песен, не ме обиждаш изобщо, сложила съм си го там, защото за МЕН има някакво значение, а не за да ти правя кефа на тебе(или на друг).
Само не схванах какъв точно ти е проблема с аватара ми, но карай, нали все трябва да се заядем за нещо :Д
Колкото до включването ми в темата- критикувам темата, защото се превърна в малоумен спор и постоянни и абсолютно неоснователни обиди от страна на авторката. Освен това си отговорих на зададения въпрос.
Едит:
Авторке, сега ти видях отговора на поста ми.
Не казвам, че не можеш да предложиш ТИ нищо. Казвам, че 20-годишен НЯМА какво да прави с 14-годишна. Те искат неща, за които ти вероятно си твърде малка и дори и да ги искаш ти, не всичко ти е позволено на тази възраст.
Може да си по-развита от връстниците ти, не твърдя изобщо обратното. Твърдя, че 19-20-годишните, с които аз имам контакт, казват, че дори не биха минали 14-годишна.
Показваш някаква странна позиция, че всички, които не са на твоето мнение, са '10 пъти по-малко от теб и не могат да предложат нищо'. Схващаш ли колко е нелепо?
Голямо самочувствие, голямо нещо. Не,че е лошо да имаш,де, аз самата имам. Обаче ти яко прекаляваш и изнервяш с надменното си поведение. Колкото и да си надраснала годините си, за колкото и голяма да се имаш, ако продължаваш с това отношение, някой ден ще си изпатиш жестоко.
Последно редактирано от PullMeCloser : 03-21-2012 на 12:00
Everything changes, but beauty remains ...
Има една единствена причина да не ти отговарям тук. Ако бяхме на живо, щеше отдавна да си млъкнал, мишок. Щото във форума можеш да напишеш две-три думи за коментар и те боли хуя, но в живота има йерархия и вместо да го раздаваш вървежно, ще си мълчиш и ще лижеш задници, схващаш ли? Достатъчно пикльовци като тебе са ми минали през ръцете, по-добре си научи мястото по-отрано.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Драги съфорумници, авторката умело прилага тактиката "разделяй и владей", вече започнахме да се караме помежду си...да си припомним защо сме тук, а именно да спорим с 14-годишни.
Ако искаш мога да ти се извиня за да не подронвам авторитета ти, щото видиш ли може следващия път като цитираш "некой си" да няма коментари колко си велик и мъдър, просто щото хората са започнали да се усещат колко си смешен. Коментара ти само доказва думите ми, за което благодаря. Тия работи с "леле къв си мишок" и "майко кво съм животно извън форума" съм ги чел достатъчно. Сигурен съм че си царя на квартала или джунглата и там тия неща за йерархията са ти супер ясни, ама точно с ТЕБЕ няма кво да споря, щото ми е смешно "схващаш ли"? ROFL
Мен не ме минават, мен ме искат и тичат по мен. Разликата е голяма. Може на 14, може и на 20 да стоиш самотна и да гледаш завистливо, че на другите се обръща внимание. А се пати жестоко като не мислиш. Ако имаш глава на раменете, няма да патиш. Аз живея на макс и получавам всичко, което искам, а вие само ръсите отрова. Как никой не каза, какво толко предлагат 14 годишните и да минем на друга тема?
![]()
Благодаря ти Яне, поласкан съм.
Последно редактирано от DarkTemplar : 03-21-2012 на 12:12
Welcome to the Jungle...
AncientVamp, замисли се ти сама какъв е един мъж, който ходи по задника на мацка, без значение колко годишна е. И какъв е този 20-годишен, който тича по 14-годишна не знам аз. Личното ми мнение е това.
Ти не разбра какво исках да кажа, обаче съм твърде изморена и нито ми се спори, нито ми се обяснява. По-късно ще ти го напиша.
Оф, на вас 14-годишните не ви предлагат нищо. Не могат да ви дадат това, от което имате нужда и ви е кеф да правите. Ясно. Не виждам къде е драмата.
Последно редактирано от PullMeCloser : 03-21-2012 на 12:28
Everything changes, but beauty remains ...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ахахахах ама ти си и наблюдателен. Ако нещо те дразни кажи си. В смисъл нали си има йерархия, ако има проблем трия си акаунта и отивам да лижа гъзове ....![]()
![]()
![]()
ахахахха
Ти верно се взимаш много на сериозно тука и не вдяваш кво ти казвам. Дреме ми дали хората тук ме мислят за смешен. Виж темата, виж кометарите. Те "хората" не могат да преценят къде ги сърби, а ти искаш някви други работи от тях. Кефи ме само как колкото повече пишеш толкова повече доказваш "писаниците ми" от по - рано.
Ауу! на 17! Look out, we have a badass over here!
За две години над мен сигурно много мъдрост си събрала докато се самосъжаляваш самичка у вас.
Сигурно си грозна и никой не ще да те пипне, затова те е яд че готините пичове като мен излизат с 14 годишни сладуранки, а теб на 17 те гледат като експонат в музея на грозотиите
^що говориш глупости бре.14 годишните сладурани излизат с 20 годишни батковци...тебе кучета те яли
Ква дисхармония, бе, човек? Снощи с Чачо се ебавахме как ни е страх да не срещнем някоя 14-годишна да ни завърти главата.., но след много пот и притеснения се сетихме, че на входа искат лични карти ;д;д След това съм легнал, цял ден съм бил в университета и до преди малко ядох. Нямаш си идея къв е кеф да си отвора прозореца на общежитието, си опъна краката на леглото на Коцурата и да й гледам сеира на тая малка (и щом не пуска снимки) грозна и тъпа овца. Много съм й благодарен, че ми прави шоуто, щото и без тва е скучен тоя форум. Тва, дето просто бие рибата отвсякъде е как от едно и също IP пише с различни новосъздадени акаунти, за да се самоподкрепя. OneManArmy е бичиза, хахахах
пп. мислех да ти кажа, че си уфсишка, вместо офцичка, ама нямаше ме разбереш.
едит; Някой ден като пораСНеш и разбереш колко си била тъпа на 14 (ако не го разбереш, значи ще продължаваш да си) можеш да ми се обадиш и срещу скромна сума пари (200-300лв/час) може да ти обясня някои работи от живота. И да знаеш, че тая сума не включва секс! Ще бъда с охрана, за всеки случай.
Последно редактирано от umri : 03-21-2012 на 14:32
Temet Nosce
벨야카
Тъкмо мислех да те разпитвам дали срещна после някоя по път, че мен ме не огря.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ето ти отговор от почти 18 годишно момче, с 14 освен да топна чушката не знам какво друго да правя, за споделяне да не говорим въобще, нещата които бих споделил с момиче на моята възраст, никога не бих ги споделил с 14/15 годишна, просто защото ще бъда неразбран!
Е,не знам...
Аз така не съм се смяла от един месец поне.![]()
На авторът/авторката искам да му/й призная,че ако е трол,ще се нареди в редицата на Великите след време.
Наистина.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born