.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 366

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Окей, радвам се. Нека хората преценяват кой е смешен и кой не. Успех със форумните свалки!
    Ахахахах ама ти си и наблюдателен. Ако нещо те дразни кажи си. В смисъл нали си има йерархия, ако има проблем трия си акаунта и отивам да лижа гъзове .... ахахахха

Ти верно се взимаш много на сериозно тука и не вдяваш кво ти казвам. Дреме ми дали хората тук ме мислят за смешен. Виж темата, виж кометарите. Те "хората" не могат да преценят къде ги сърби, а ти искаш някви други работи от тях. Кефи ме само как колкото повече пишеш толкова повече доказваш "писаниците ми" от по - рано.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Eduard17 Виж мнението
    Ахахахах ама ти си и наблюдателен. Ако нещо те дразни кажи си. В смисъл нали си има йерархия, ако има проблем трия си акаунта и отивам да лижа гъзове .... ахахахха

Ти верно се взимаш много на сериозно тука и не вдяваш кво ти казвам. Дреме ми дали хората тук ме мислят за смешен. Виж темата, виж кометарите. Те "хората" не могат да преценят къде ги сърби, а ти искаш някви други работи от тях. Кефи ме само как колкото повече пишеш толкова повече доказваш "писаниците ми" от по - рано.
    Ти не знаеш ли, че той е психиатър и работи в лудницата?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си