.
Отговор в тема
Страница 12 от 15 ПървиПърви ... 289101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 366
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Четейки последните коментари на авторката се сетих за знаменития лаф: Завиждайтии дрислиии мръснииии, той си е само мой!

Девойката вкарва стабилна демагогия, щипка злобичка и услужлива логика и размята провокациите като салфетки в чалга дискотека. Въобще от нея би станал един добър Яне Янев или креватна партньорка на някой като него (опаа той пък май беше хомо...)

Аре пращай ме и мен да пътувам, че и без това обичам. Ама дай и някой лев за гориво, че вече само с мерак не става.
    Welcome to the Jungle...

^не може да й се отрече, че е някак умна и умее да разлютява какичките в темата :Д
    откровено казано, и аз донякъде бях подразнена от самочувствието й, може би щото моето не е много високо. но в крайна сметка ме радват някакви такива малки, надъхани, пробивни дечица.

само бих я посъветвала да злобее по-малко.. от злобата се погрознява. и не е като мъжете да обичат злобните момичета.
    както и все пак да си припомня какво е казал Сократ.
    не ми се струва възможно на 14 да си специалист в живота и във връзките. по-кротко. винаги има още какво да се научи. както и от всекиго можеш нещо да научиш. тъпо е да се изживява като специалист, на който всичко му е ясно, защото това не е така. и до старини на хората никога нищо не им е напълно ясно - "аз знам, че нищо не знам"
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    ^не може да й се отрече, че е някак умна и умее да разлютява какичките в темата :Д
    откровено казано, и аз донякъде бях подразнена от самочувствието й, може би щото моето не е много високо. но в крайна сметка ме радват някакви такива малки, надъхани, пробивни дечица.

само бих я посъветвала да злобее по-малко.. от злобата се погрознява. и не е като мъжете да обичат злобните момичета.
    както и все пак да си припомня какво е казал Сократ.
    не ми се струва възможно на 14 да си специалист в живота и във връзките. по-кротко. винаги има още какво да се научи. както и от всекиго можеш нещо да научиш. тъпо е да се изживява като специалист, на който всичко му е ясно, защото това не е така. и до старини на хората никога нищо не им е напълно ясно - "аз знам, че нищо не знам"
    Не знам на колко си, но благодаря ти за загрижеността и зрялото мнение.
    Към другите госпожици в темата - ето така се държи човек, който е зрял. А за госпожицата, която е толкова успяла, че никога даже няма и да мога да мечтая да съм като нея - съжалявам, лъхаш на евтина "оригиналност" и псевдо интелектуалност. Ако имаш нужда да кажеш на човек на 14, че си по-успял от него, значи наистина си шут. И такъв ще си останеш.
    Последно редактирано от AncientVamp98 : 03-21-2012 на 11:29

Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    КОНКРЕТНО,момиче, К-О-Н-К-Р-Е-Т-Е-Н отговор исках.
    ЗАЩО,мама му безбожна, мненията за 18+ да нямат НИЩО общо с темата?
    ЗАЩО,бре, мислиш,че можеш да дадеш повече?
    (Отворите с обем до 30 думи,моля и ПО СЪЩЕСТВОООООО!)

И ти отново, пак, за пореден път сипеш нападки.

Оххх!Ти сериозно ли мислиш, че е затова? Мислиш ли,че затова се занимавам да ти пиша?
    Виждам, че си ядосана... Защото съм самоуверена и не съм патила? Това ли е драмата? Самоуверена съм, защото съм красива и достатъчно пъти ми е доказано това. Не съм патила, защото съм достатъчно оправна да разбера, когато ситуацията е кофти и когато е време да си бия камшика.

Какво мога да дам? Отвори си тема, в която искаш съвет и ще ти го дам. Тази тема е за друго.
    Защо менията за 18+ не са свързано? Защото питам какво предлагат наборите ми. Ако ти е много сложно - съжалявам, не знам как по-просто да ти обясня две прости изречения. Сама си прави изводите.

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Егати смешната тема.
    Авторке, да ти отговоря въпроса: 14-годишните момчета нищо не могат да предложат.
    Могат да предложат на теб точно толкова, колкото и ти можеш да предложиш на 20-годишно НОРМАЛНО(подчертавам) момче.
    Не знам, ама за мен 20-годишен да се чука с 14-годишна е все едно да го прави с дете.
    Нещо се имаш за много пораснала.
    Скачаш на всеки, който не е на твоето мнение, супер смешно е отстрани.
    Бейби, ако ти не си могла да предложиш нищо на 14, аз мога да предложа със сигурност 10 пъти повече от теб, дори сега. Просто е до човек. Като ти е супер смепно отстрани - смей се и не се изказвай неподготвена.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Warerat97 Виж мнението
    Бе и ти като гледам немаш 16. Кво се цъфираш тук е те така от никъде само зда критукуваш темата?
    Той и твоя подпис е смешен от страни! Всичко се променя, ама красотата не! Хахаха! Кажи го пак га си на 60+

Турнла си неква снимка на кака за аватар и аде...
    Първо, на 17 съм.
    Второ, подписа ми е част от текста на много любима моя песен, не ме обиждаш изобщо, сложила съм си го там, защото за МЕН има някакво значение, а не за да ти правя кефа на тебе(или на друг).

Само не схванах какъв точно ти е проблема с аватара ми, но карай, нали все трябва да се заядем за нещо :Д
    Колкото до включването ми в темата- критикувам темата, защото се превърна в малоумен спор и постоянни и абсолютно неоснователни обиди от страна на авторката. Освен това си отговорих на зададения въпрос.

Едит:
    Авторке, сега ти видях отговора на поста ми.
    Не казвам, че не можеш да предложиш ТИ нищо. Казвам, че 20-годишен НЯМА какво да прави с 14-годишна. Те искат неща, за които ти вероятно си твърде малка и дори и да ги искаш ти, не всичко ти е позволено на тази възраст.

Може да си по-развита от връстниците ти, не твърдя изобщо обратното. Твърдя, че 19-20-годишните, с които аз имам контакт, казват, че дори не биха минали 14-годишна.

Показваш някаква странна позиция, че всички, които не са на твоето мнение, са '10 пъти по-малко от теб и не могат да предложат нищо'. Схващаш ли колко е нелепо?

Голямо самочувствие, голямо нещо. Не,че е лошо да имаш,де, аз самата имам. Обаче ти яко прекаляваш и изнервяш с надменното си поведение. Колкото и да си надраснала годините си, за колкото и голяма да се имаш, ако продължаваш с това отношение, някой ден ще си изпатиш жестоко.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 03-21-2012 на 12:00
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Eduard17 Виж мнението
    Чичака и той се опита да направи нещо ама явно не е надраснал етапа в живота си който има нужда някой да го гъдка по вратлето. Но няма значение де.
    Има една единствена причина да не ти отговарям тук. Ако бяхме на живо, щеше отдавна да си млъкнал, мишок. Щото във форума можеш да напишеш две-три думи за коментар и те боли хуя, но в живота има йерархия и вместо да го раздаваш вървежно, ще си мълчиш и ще лижеш задници, схващаш ли? Достатъчно пикльовци като тебе са ми минали през ръцете, по-добре си научи мястото по-отрано.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Драги съфорумници, авторката умело прилага тактиката "разделяй и владей", вече започнахме да се караме помежду си...да си припомним защо сме тук, а именно да спорим с 14-годишни.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Има една единствена причина да не ти отговарям тук. Ако бяхме на живо, щеше отдавна да си млъкнал, мишок. Щото във форума можеш да напишеш две-три думи за коментар и те боли хуя, но в живота има йерархия и вместо да го раздаваш вървежно, ще си мълчиш и ще лижеш задници, схващаш ли? Достатъчно пикльовци като тебе са ми минали през ръцете, по-добре си научи мястото по-отрано.
    Ако искаш мога да ти се извиня за да не подронвам авторитета ти, щото видиш ли може следващия път като цитираш "некой си" да няма коментари колко си велик и мъдър, просто щото хората са започнали да се усещат колко си смешен. Коментара ти само доказва думите ми, за което благодаря. Тия работи с "леле къв си мишок" и "майко кво съм животно извън форума" съм ги чел достатъчно. Сигурен съм че си царя на квартала или джунглата и там тия неща за йерархията са ти супер ясни, ама точно с ТЕБЕ няма кво да споря, щото ми е смешно "схващаш ли"? ROFL

Първо, на 17 съм.
    Второ, подписа ми е част от текста на много любима моя песен, не ме обиждаш изобщо, сложила съм си го там, защото за МЕН има някакво значение, а не за да ти правя кефа на тебе(или на друг).

Само не схванах какъв точно ти е проблема с аватара ми, но карай, нали все трябва да се заядем за нещо :Д
    Колкото до включването ми в темата- критикувам темата, защото се превърна в малоумен спор и постоянни и абсолютно неоснователни обиди от страна на авторката. Освен това си отговорих на зададения въпрос.

Едит:
    Не казвам, че не можеш да предложиш ТИ нищо. Казвам, че 20-годишен НЯМА какво да прави с 14-годишна. Те искат неща, за които ти вероятно си твърде малка и дори и да ги искаш ти, не всичко ти е позволено на тази възраст.

Може да си по-развита от връстниците ти, не твърдя изобщо обратното. Твърдя, че 19-20-годишните, с които аз имам контакт, казват, че дори не биха минали 14-годишна.

Показваш някаква странна позиция, че всички, които не са на твоето мнение, са '10 пъти по-малко от теб и не могат да предложат нищо'. Схващаш ли колко е нелепо?

Голямо самочувствие, голямо нещо. Не,че е лошо да имаш,де, аз самата имам. Обаче ти яко прекаляваш и изнервяш с надменното си поведение. Колкото и да си надраснала годините си, за колкото и голяма да се имаш, ако продължаваш с това отношение, някой ден ще си изпатиш жестоко.
    Мен не ме минават, мен ме искат и тичат по мен. Разликата е голяма. Може на 14, може и на 20 да стоиш самотна и да гледаш завистливо, че на другите се обръща внимание. А се пати жестоко като не мислиш. Ако имаш глава на раменете, няма да патиш. Аз живея на макс и получавам всичко, което искам, а вие само ръсите отрова. Как никой не каза, какво толко предлагат 14 годишните и да минем на друга тема?

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    МНОГО ИСКАМ ВНИМАНИЕ! ВСИЧКИ СИ ГОВОРИТЕ, САМО НА МЕН НЕ ОТГОВАРЯТЕ! МОЛЯ ВИ, ИСКАМ МАЛКО ВНИМАНИЕ!
    Ето, получаваш го.

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Благодаря ти Яне, поласкан съм.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-21-2012 на 12:12
    Welcome to the Jungle...

Ако искаш мога да ти се извиня за да не подронвам авторитета ти, щото видиш ли може следващия път като цитираш "некой си" да няма коментари колко си велик и мъдър, просто щото хората са започнали да се усещат колко си смешен. Коментара ти само доказва думите ми, за което благодаря. Тия работи с "леле къв си мишок" и "майко кво съм животно извън форума" съм ги чел достатъчно. Сигурен съм че си царя на квартала или джунглата и там тия неща за йерархията са ти супер ясни, ама точно с ТЕБЕ няма кво да споря, щото ми е смешно "схващаш ли"? ROFL
    Окей, радвам се. Нека хората преценяват кой е смешен и кой не. Успех със форумните свалки!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от AncientVamp98 Виж мнението
    Как никой не каза, какво толко предлагат 14 годишните и да минем на друга тема?
    Ех, и аз това питам от три страници вече...

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    AncientVamp, замисли се ти сама какъв е един мъж, който ходи по задника на мацка, без значение колко годишна е. И какъв е този 20-годишен, който тича по 14-годишна не знам аз. Личното ми мнение е това.
    Ти не разбра какво исках да кажа, обаче съм твърде изморена и нито ми се спори, нито ми се обяснява. По-късно ще ти го напиша.

Оф, на вас 14-годишните не ви предлагат нищо. Не могат да ви дадат това, от което имате нужда и ви е кеф да правите. Ясно. Не виждам къде е драмата.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 03-21-2012 на 12:28
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Окей, радвам се. Нека хората преценяват кой е смешен и кой не. Успех със форумните свалки!
    Ахахахах ама ти си и наблюдателен. Ако нещо те дразни кажи си. В смисъл нали си има йерархия, ако има проблем трия си акаунта и отивам да лижа гъзове .... ахахахха

Ти верно се взимаш много на сериозно тука и не вдяваш кво ти казвам. Дреме ми дали хората тук ме мислят за смешен. Виж темата, виж кометарите. Те "хората" не могат да преценят къде ги сърби, а ти искаш някви други работи от тях. Кефи ме само как колкото повече пишеш толкова повече доказваш "писаниците ми" от по - рано.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ахахахах ама ти си и наблюдателен. Ако нещо те дразни кажи си. В смисъл нали си има йерархия, ако има проблем трия си акаунта и отивам да лижа гъзове .... ахахахха

Ти верно се взимаш много на сериозно тука и не вдяваш кво ти казвам. Дреме ми дали хората тук ме мислят за смешен. Виж темата, виж кометарите. Те "хората" не могат да преценят къде ги сърби, а ти искаш някви други работи от тях. Кефи ме само как колкото повече пишеш толкова повече доказваш "писаниците ми" от по - рано.
    Ти не знаеш ли, че той е психиатър и работи в лудницата?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

AncientVamp, замисли се ти сама какъв е един мъж, който ходи по задника на мацка, без значение колко годишна е. И какъв е този 20-годишен, който тича по 14-годишна не знам аз. Личното ми мнение е това.
    Ти не разбра какво исках да кажа, обаче съм твърде изморена и нито ми се спори, нито ми се обяснява. По-късно ще ти го напиша.

Оф, на вас 14-годишните не ви предлагат нищо. Не могат да ви дадат това, от което имате нужда и ви е кеф да правите. Ясно. Не виждам къде е драмата.
    Не бързам, когато си готова - обясни ми.

Първо, на 17 съм.

Едит:

Ауу! на 17! Look out, we have a badass over here!

За две години над мен сигурно много мъдрост си събрала докато се самосъжаляваш самичка у вас.

Сигурно си грозна и никой не ще да те пипне, затова те е яд че готините пичове като мен излизат с 14 годишни сладуранки, а теб на 17 те гледат като експонат в музея на грозотиите

^що говориш глупости бре.14 годишните сладурани излизат с 20 годишни батковци...тебе кучета те яли

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Аз се изумих колко хора имат дисхармония в душата си и им трябва ей толкова за да почнат да разправят врели - некипали и как всички са перфектни и нямат нужда от нищо.

Ми за едно нещо авторката я поздравявам - успя с няколко изречения да ви изкара всичката дисхармония в световете ви на показ и започнахте да се доказвате и обяснявате. Уж с цел за да я убедите как не е права, само уж. Замислете защо един лигав пост от 14 годишна породи 6 страници тема с обяснения и оправдания?
    Ква дисхармония, бе, човек? Снощи с Чачо се ебавахме как ни е страх да не срещнем някоя 14-годишна да ни завърти главата.., но след много пот и притеснения се сетихме, че на входа искат лични карти ;д;д След това съм легнал, цял ден съм бил в университета и до преди малко ядох. Нямаш си идея къв е кеф да си отвора прозореца на общежитието, си опъна краката на леглото на Коцурата и да й гледам сеира на тая малка (и щом не пуска снимки) грозна и тъпа овца. Много съм й благодарен, че ми прави шоуто, щото и без тва е скучен тоя форум. Тва, дето просто бие рибата отвсякъде е как от едно и също IP пише с различни новосъздадени акаунти, за да се самоподкрепя. OneManArmy е бичиза, хахахах

пп. мислех да ти кажа, че си уфсишка, вместо офцичка, ама нямаше ме разбереш.

едит; Някой ден като пораСНеш и разбереш колко си била тъпа на 14 (ако не го разбереш, значи ще продължаваш да си) можеш да ми се обадиш и срещу скромна сума пари (200-300лв/час) може да ти обясня някои работи от живота. И да знаеш, че тая сума не включва секс! Ще бъда с охрана, за всеки случай.
    Последно редактирано от umri : 03-21-2012 на 14:32
    Temet Nosce

벨야카

Тъкмо мислех да те разпитвам дали срещна после някоя по път, че мен ме не огря.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Ето ти отговор от почти 18 годишно момче, с 14 освен да топна чушката не знам какво друго да правя, за споделяне да не говорим въобще, нещата които бих споделил с момиче на моята възраст, никога не бих ги споделил с 14/15 годишна, просто защото ще бъда неразбран!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Е,не знам...
    Аз така не съм се смяла от един месец поне.
    На авторът/авторката искам да му/й призная,че ако е трол,ще се нареди в редицата на Великите след време.
    Наистина.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born