.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Човек , същото беше с мене не ми се приказваше с никой и т.н. това е момент на депресия , в момента сам прецакан от човека в който вярвах и обичам , имам още хиляди проблеми на главата си , през седмицата не излизам освен до залата , в къщи едно и също и всичко е въпрос на време , стегни се почни да преследваш целите си ( както аз започнах да правя) и не се обвинявай , защото този човек който е искал да бъде с теб щеше да бъде независимо от всичко , продължавай напред , между другото набори сме , така че горе главата , в днешно време депресиите са все по често срещани , но това са моментни състояния.

Между другото не позволявам никакви обиди по адрес на раците защото ние сме едни от най чувствителните и романтични хора :P

Цитирай Първоначално написано от toniiiiiiiii Виж мнението
    .....
    Между другото не позволявам никакви обиди по адрес на раците защото ние сме едни от най чувствителните и романтични хора :P
    Съгласен съм с това и главата на горе!

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от toniiiiiiiii Виж мнението
    FALSE.
    Едни от най-чувствителните (и романтични) хора са болните от биполярно разстройство.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си