и ти сииии............wait for it... риби!

не разбирам откъде си набиваш филми за вина към първата, при положение, че си направил, каквото си могъл за да я имаш, оттеглил си се, когато не си бил искан, и не си я наранявал или нещо подобно? постъпвал си във всяка една ситуация павилно, няма за какво да изпитваш вина.
набиваш си филми!
ако действително си риби, за вас е характерно да отразявате чуждите емоции и да искате да се харесвате. ти държиш на нея и като виждаш, че може би й е куцо, че вече не я харесваш, веднага си набиваш вина, че не я удовлетворяваш и едва ли не, на нея й е гадно заради теб.

не се оценяваш по достойнство, пич, а трябва. еба ти свястното и готино момче си, така като разправяш. чувствителен и готин, но може би не се цениш и се оставяш да те правят на маймуна.

бъди личност, моето момче, личност. не лош, добър, или каквото и да е там, а личност. и запомни от мен, не отстъпвай от себе си дори милиметър!!
като ти прочетох темата не знам защо се сетих за една голяма любов моя, който на 19 също беше девствен и не пращеше от огромна увереност, но затова пък - силна личност. от това, което успях да узная за него, той никога не се беше влиял от другите, беше запазил себе си, и в моменти, в които се опитвах да го правя на "луда калинка" ми тегли едни майни и цялото това мило отношение, което имаше към мен, го загубих.
не знам дали схващаш накъде бия, но.. той беше адската личност! не мекотело. показа ми, че може да е мил с мен, когато е влюбен. мисля, че наистина ме обичаше, предвид много жестове, които направи за мен. но също ми показа, че с него не мога да се ебавам. което ти може би не правиш.

бъди уверен. няма грозни хора. ти си красив. красив си, когато си усмихнат, и когато си уверен в себе си. имай си самочувствие. общувай с мацките от самото начало с поведението си показвай, че няма да позволяваш да те тъпчат. просто няма! така и така, да им бъде ясно, че с теб си има някакви правила и че всичко си има граници. ясно поставяй границите и възможните компромиси, които си склонен да правиш.
не се оставяй никога повече да те правят на парцал, както по-горе каза. никога и в никакъв случай.
не го заслужаваш по никакъв начин, разбииш ли?
ти си достойно и яко момче.
давай сега с по-високо самочувствие и увереност.

и заеби тея страхове, че щом веднъж някоя се е подиграла с теб, значи и всички други ще го направят.
освен това до голяма степен нещата зависят и от теб.
както си ги направиш бе, мойка! докъде им позволиш да стигнат.
или си мъж, или не си. или ще ти се качват на главата, или ще те уважават, защото ще държиш на себе си.
не бъди жалък.. само за да си имаш жена не ставай на олигофрен. дръж си на своето. изисквай добро отношение.

и не си набивай вини и всякакви други.

успехи.
темата ти, макар и тъжна, някак ме усмихна.