- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-тъпи мъжки реплики?
Между посредствен и нисък разлика има. Това е като с посредствената красота-има я, но много хора притежават същата. Ако положиш малко повече усилие-можеш и да си по-красив/а от другите. Та и посредствения интелект е така-имаш го, като много други хора. Но, ако си дадеш малко повече зор да вдяваш от една дума-ще си по-интелигентна от доста други, капиш?
И да-за себе си съм абсолютно права. И ще ти обясня защо (хех, за кой ли път).
Момичетата имат нужда да бъдат обект на мъжки желания. И за повечето от тях, гореизброените реплики са като мантра-постоянно ги използват, когато някой мъж ги сваля. И не го правят, за да го отрежат, а защото искат още малко внимание, но без самите те да дават друго, от един елементарен разговор. Виждайки това, всеки мъж (независимо дали е селянин, или изключително интелигентен мъж) влиза в техния ритъм и започва с подобни репли като "запознай ме с твоите приятелки/нищо че си обвързана, аз не съм ревнив". За мъжете това е игра, защото жената срещу тях им е показала, че иска да си играят на "Кой ще каже по-голяма тъпня". И да-всеки мъж (това го пиша за втори път), независимо колко му е умствения багаж и възпитанието, разбира от НЕ, стига жената ясно да му е заявила, че наистина го мисли, а не го казва, за да продължи да поддържа интереса му. Да, все пак, сигурно има прасета, които продължават да се пробват, въпреки категоричния отказ, който са получили-тогава или налагаш игнор, или си хващаш чантичката и си тръгваш (както в случая правиш ти...). Толкова-интелигентата жена не предизвиква глупави мъжки приказки, както и не използва такива.
Моля те, кажи че поне този път ме разбра. Това не е просто мое мнение, това е зависимост, която с времето се научава, стига да имаш достатъчно опит и работещи мозъчни клетки.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Толкова ли е трудно просто да кажеш: Не ме занимавай,губиш си времето...!? Ако го кажеш серизоно и с правилния тон ,съмнява ме ,че ще продължи да опитва. Резачката действа гадно,но е ефективна!
maDamn
MojoJojo88 , ама аз те разбрах и от първия пътТова с "всеки мъж разбира от не" го обясни на преследвача ми, когото буквално съм псувала вече извън нерви след милионното "НЕ!" и след всяко "не" следва "обичам те" ..... всяка жена има един такъв. Случва се да се държиш съвсем нормално без поведение на евтина пикла и пак да получиш такава реплика, а специално за приятелките най-често е от момче, което приемаш за просто приятел - не ти е нито симпатичен, за да излезеш с него, нито те дразни, за да го отрежеш.
Има случаи, в които ВЪПРЕКИ ВСИЧКО мъжете вкарват малоумните си реплики, може би от отчаяние, както каза някой по-нагоре, когато видиш, че момичето не се връзва и това е последния ти жалък опит да направиш нещо. И тази тема беше точно затова - да се посмеем на репликите, а не да ми обясняват колко съм посредствено цитирам интелигентна, недорасла може би и вероятно трябва да се убедя сама себе си, че аз заслужавам точно такова отношение... Y U hate? : ))
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Има една много проста причина да подхождаме така. Без настоятелност нещата не се получават, просто щото почти всяка жена харесва понякога да казва "не", въпреки че вътрешното й аз крещи "да" и се надява онзи отсреща, да го изтръгне от нея. И когато отговорите са половинчати, нас не ни остава друго, освен да рискуваме. Всеки си има собствена граница, при която се отказва и преминава натам.
Hate-ът дойде от там, че жените не пускали такива реплики и Jojo ти предложи. Може да ти се струват нормални, но потърси им обичайния контекст и ще видиш дали са оправдано ползвани на място или са с лъжлив замисъл.
Последно редактирано от Chacho : 03-27-2012 на 12:08
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
о_0...доообре.....
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Винаги има разлика между истинското не и не-то, което значи да. Различен глас, различен поглед, различна реакция след това.. Аз уважавам момчетата, които показват вниманието си и след това не нахалстват, ти ако прецениш - отвръщаш![]()
Казах, че съм напълно съгласна , че повечето реплики , които тя предложи , са "тъпи женски реплики" , не бях съгласна с една-две и бях подложена на линч ..
Освен това идеята ми беше мъж да каже тъпите женски реплики, не жена, защото не мисля, че тя и аз сме сваляли жени и чували тъпи женски реплики, нямаме толкова опит.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, защото е имало не малко такива случай. К'во сме виновни? Много ясно, че ще опитам всички козове и ще бъда нахален на сто процента. К'во като си има приятел? Приема го на своя глава, ако ме отреже - държи на тоя шмиргел, ако приеме.. ясно колко му е вярна, защо да не се възползвам? Дреме ми и за него и за нея. Та защо да не си опитам шансовете? Въобще не ми пука, че е обвързана и въобще не ми пука, че някой ще дойде да ми се разправя.. евентуално. Момчето предлага и момичето, което е обвързано приема.. кой е виновен? В такива, които са само за едно минаване си гледам само мен си. Когато имам сер. връзка.. съм верен докрай и приятелки на приятели - не пипам.![]()
Последно редактирано от Irti : 03-27-2012 на 12:27
Това не се връзва с "повечето реплики, които тя предложи, са тъпи женски реплики"Първоначално написано от JoLLiE92
Иначе Irti го обясни достатъчно добре, защо пък е "нормално" едно момче да отговаря така.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Irti , при мен специално нещата стоят така : когато съм ти казала "имам приятел" , значи държа на него дотолкова , че да не поглеждам други, ако ще ти се пускам, какво те интересува теб имам ли приятел, нямам ли .. Не можете и не можете да схванете, че не ни е страх да не разбере приятелят ни, а просто не се интересуваме от друг човек, не го правим заради момчето, а заради себе си. Пък това с да дойде някой да се разправя с теб е по-селско няма накъде ..
Идеята на темата също беше да видите кои реплики вече не важат и да си измислите нови, защото "не съм ревнив" стана малко тривиално, съгласете се![]()
Аз примерно имам правило за себе си, че никога не излизам с две момчета, които са приятели. Може би затова "запознай ме с някоя приятелка" ми звучи толкова извънземно..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Честно казано, слабо ме вълнува дали другите ползват някакви определени реплики. Мога да ти изцитирам на определена групичка свалячи заучените фрази, които са много популярни в момента и тепърва им предстои да навлизат в България.
А това, че за теб важи това правило, не значи, че за другите момичета важи същото. Повечето момчета тук им се е случвало поне веднъж да им кажат "имам си приятел" и малко по-късно да разменят слюнка със същата девойка.
При мен нещата стоят така: Предлагам ти, ако си навита супер, ако не си втори опит по-настоятелен и ако пак откажеш - дреме ми. Не ми пука в случая, че си имаш приятел и че си ми казала. И на такива измислени "не го лъжа.. той е само МОЙ" или пък "моят това.. моята онова" всеки си има тайни. И не знам как можеш да кажеш на някого "моя собственост". Баща ми, старчето, на майка ми не казва "моята" от не знам си колко години.. та вие ли?![]()
Пример от един приятел:
- Искаш ли да танцуваме?
- Имам си приятел!
- Ми аз те каня на танц, бе да ти еба майката, а не да те чукам!
Сиктир.. ебал съм й майката, както каза той. Не вдигайте кофите напразно. Някъде бях чел нещо.. ти в менюто само едно нещо ли гледаш? Като си избереш пак продължаваш да гледаш, нали...![]()
Ти си абсолютно малцинство, ако това което казваш е истина. Колко момичета съм ги взимал с приятели срам ме е да кажа...
Anyway.... лично творчество:
"много ще ти отивам"
"1 април е, ама не е лъжа, харесвам те"
"искаш ли да ми видиш квартирата"
"ако ти трябва помощ за учене, кажи и ще взема презервативи"
btw коя ще ме запознае с приятелките си? мераци?
thefreak , просто аз рядко казвам "имам приятел" - само когато държа на момчето. Правя разлика между връзка и секс - в това съм малцинство, да ;д
Irti , да съм употребила думата мой? Никой на никого не принадлежи - факт. Но ако ще се плющим с още целия град, какъв е смисълът ?
"много ще ти отивам" ми хареса хахахахаха
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
По принцип допълних "мой-", защото като се залепите за този до вас.. като магнит. И момчета и момичета. И като някой просто добронамерено иска да танцува с теб - хоп самочувствие и някакви измислени принципи. И то на бърз и интересен танц - не романтичен. Измислена работа.
Еми това ти обяснявам. Ако си държиш на момчето не се подаваш. Ако те сърби - ебеш се. И с какво ние сме виновни? Пускаме стръвта навсякъде и каквото клъвне.. клъвне.
Последно редактирано от Irti : 03-27-2012 на 13:08
Irti , имаше едно в 9gag - някаква скаутка отива при мъж "ние опазваме околната среда искате ли да се запишете при нас " ала бала и той и крещи "I am married, you whore !!!!!"че нещо такова се получава понякога ;д
thefreak , неразличаването на връзка и секс е доста голям проблем ;д и при момчета се случвавчера питам едно момче какво ти трябва за да кажеш, че ходиш с едно момиче официално и той ми вика ами може би трябва да има нещо като целувка все пак .......
и аз САМО ?!?! и той "е ти какво искаш, секс ли ?"
и не, той не е на 15 годинки : )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тая тема е поредното доказателство на тезата ми, че неразбирането е най-големият проблем в отношенията между хората.
Welcome to the Jungle...
Джоли много ме обърква..
А по повод факта,че намира нещо нормално във всяка женска глупост, моля да ми се обясни следното - "Мисля, че съм вманиачена по теб! Ама аз не съм, само така се чувствам. " (това са думи на момиче със сериозна връзка,отправени към мой приятел!!!)
Не казах, че абсолютно всяка простотия има логика ;д тази специално или е имала нещо логично предвид и не е могла да го обясни, или е руса![]()
а иначе .. навсякъде се срещат ;д тоя тип специално, които мислят, че като съм свободна и айде вече съм тяхна, най- ме дразнят ... или другото имаш ли приятел -> да -> откога? -> от два месеца -> ейййй, жалко , че не съм те познавал тогавасякаш съм "който е първи пИчели" ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За реплики се сещам доста, но не и тъпи. Колкото и тъпо нещо да съм казвал, никога не съм чувствал, че излиза не на място. Това със запознай ме с приятелка съм го казвал. Има 2 варианта. Или момчето е отчаяно и наистина иска да бъде запознато с друго момиче, или иска да дразни въпросната, на която го казва, като от ситуацията няма особено какво да губи, при положение, че тя може да се върже.
Едно момиче, с което спях имаше някакви чувства към мен, но знаеше, че няма да се получи, ми беше казала, че имала някакви проблеми и не можела да прави секс с мен, след което се стигна дотам, че не искала вече да се виждаме. Изглеждаше ми, че ме баламосва и е една от отчаяните й тактики да ме направи на нещо повече от секс-приятел. Тогава й бях изцепил това "запознай ме с някоя твоя приятелка" и интересно, но сработи. Даде ми там координатите на една необвързана и дори излизах с нея. След като беше казала, че ще ме запознае, аз й бях предложил същата услуга и тя каза: "Мерси, мога и сама да се уредя." Изглежда закопаващо, но в случай, че въобще не ти пука какво ще кажеш и каква ще е отсрещната реакция, колкото и добър да е лафа, който ще използват срещу теб, няма значение - губи си силата.
Иначе е имало всякакви простотии..:
-Извинявай, колко е часът? (с няква лееко мръсна усмивка и поглед, докато си опъвам ръкава на блузата/якето, за да се забележи, че имам часовник на ръката)
(В дискотека 5 секундно взаимно гледане в очите, след което тя отвръща поглед)
Отивам и:
- Само ме гледаш, а дори не ме заговаряш. Винаги ли си толкова срамежлива?......примерно. Общо взето всичко, което ми дойде на ума в момента - отивам и го казвам. А, ако нещо се заядем и се опитва много да ми отвръща, съм вкарвал покровителственото :"Ех, че си ми остроумна, спечели близалка (+ я погалвам по косата).. и първият път като го казах, имах предвид истинска близалка, която се купува от магазините, а момичето си помисли, че съм говорил за оная ми работа. После аз само за секс съм мислил..
Temet Nosce
벨야카
първия път, а , а оттам нататък взе на момичето идеятахахахахахаха
честно казано това с приятелката дори ме обижда понякога ....... смисъл ..... малоумни ли сте ?как може да очаквате да си ви ползваме за секс-роби и да ви менкаме между приятелки ?
все едно "имаш ли нещо против да използвам твоя вибратор" хахахахахха
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Има изключително глупави реплики както и от момчета, така и от момичета. Факт е, че момчетата са по-настоятелни и в повечето случаи те започват разговор. Мисля, че е безсмислено да се спори кой пол използва по- тъпи реплики.
Забавни са ми псевдо мъжленца, тръгнали да свалят жени със заучени фрази - не ме дразнят, по- скоро ме разсмиват. Отговарям им по- пеперливо, за да се осъзнаят, че не са ми на нивото. Не обичам да ме вземат за безмозъчно парче месо, затова и не вземам подобни реплики присърце. Но обичам да си чеша езика, а някои от тях могат да бъдат доста оригинални (и все пак евтини). Признавам, мога да бъда голяма кучка, когато съм на кеф. Иначе просто подминавам тъпите реплики, няма как да ме засегнат, щом на мен ми е безразлично.
Сега по темата: Първо - мъж на 14-18 няма. Това, че някои са голямата работа на 18, не ги прави мъже. Важи и обратното, има представители от мъжкия пол, които и на 35 пак не могат да се нарекат мъже. Възрастта не е критерий тук, но е факт, че до 20 (приблизително) няма как момчето да стане мъж. Това е друга тема. За справка - темата за "Свестните момчета".
Ох, не се стърпях. Обяснявам с най-прости думи. Индивидът не се ражда с изграден характер и възгледи. Развитието на индивида предопределя характеристиките му. Годините и полът са от основно значение за развитието - не могат да бъдат пренебрегнати. Индивидът като едно цяло "съдържа" собствените си години и пол. Затова ЗАВИСИ от годините и пола. Не съм убедена, дали ме разбра - затова ще го кажа по твоя начин. Да кажа, че всички 16 годишни са пикльовци, е все едно да кажа, че всички новородени реват. Защото си е така - на 16 всички сме (били) пикльовци. Едни повече, едни по-малко. И това си е съвсем нормално.Винаги съм твърдяла, че не зависи от годините или пола, а от индивида Да кажа всички 16годишни са пикльовци е като да кажа всички мъже са тъпаци : )
Второ - Границата между това един мъж да е настоятелен, защото вижда някаква възможност с мацката, и това да е досаден и прекалено нахален дори когато вижда, че мацката не проявява интерес, е доста тънка. И за да не стават такива недоразумения момичетата трябва ясно и отчетливо да казват какво очакват от момчето, а момчетата да се научат да приемат "НЕ" за отговор. Няма виновни, няма невинни - комуникация му е майката.
Това, че повечето хора не знаят какво искат, е друг въпрос.
Трето - Както казаха по- горе - смешно е, когато момиче търси внимание от дадено момче и едновременно с това го реже. Едно е да не си наясно с чувствата си, и затова да не даваш категоричен отговор. Друго е да не те привлича момчето, но ти да му даваш надежди, само и само да има кой да ти обръща внимание. Първото е неприятно, второто - жалко.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Не знам кой е секс-робът, при положение, че тя иска сериозна връзка с мен и се опитва да я получи чрез секса. И не мисля, че в едни такива отношения има роб и господар, а дори и да има, това определено не са жените. Секс роб може да се окачестви само човек, който очаква много повече от секс, а получава само него.
И вземи се вслушай малко в Mojojojo88
Temet Nosce
벨야카