- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коса,коса,косаа !!
ДА,така е има си предимства и недостатъци и за двата вида коса. Колкото до дължината,аз дори искам да ми е още по-дълга,въпрос на вкус. А за изправянето е бавно,но пък аз я изправям 2 -3 пъти в годината ;д
ами да ти кажа аз не знам как бих изтърпяла такава коса. едно момиче от класа ми има дълга и заплетена коса, просто... нито може да се изправи качествено, нито да я направиш на някаква прическа. Просто няма форма, няма живина, нищо... Друго момиче пък е с по-къса и ужасно къдрава коса, нея пък посмъртно не можеш да я изправиш. По-добре да ми е четина с извинение, отколкото да не мога по никакъв начин да я поддържам. Мое мнение. А недостатък на правите коси е, че трудно се къдрят. Трябва да изхабиш сума ти пяна. Моята е чуплива, една такава, ама се подчинява на всякакви уреди и начини за прическа.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами права си,но аз не се оплаквам от моята коса,а и то зависи как се поддържа !