- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В солариума..
..изгорях здраво в соларума, лицето ми е червено, тялото ми е червено... имам и вътрешна температура, с какво да се мажа, има ли изобщо някакъв трик да ми мине по-бързо илии
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
От солариума изгарянята попринцип са много по-болезнени от обикновените и нанасят по-сериозни поражения.А иначе опитай обикновените методи при изгаряне,ако помогнат..
ох да, майка ми изпадна в паника като ме видя и веднага отиде да търси денонощна аптека.. та се мажа сега с една паста тук
Ако вътрешната температура ти е висока много сваля оцет. Също и старото изпитано кисело мляко.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Много внимавай след това като тръгнеш отново на солариум, защото може пак да изгориш доста лесно.И все пак как успя да изгориш не си ли регулираш минутите постепенно?
Как така се изгори?
Ох и аз почнах да ходя на солариум, само 2 пъти, но втория бях на 6 минути, а съм много бяла и усещам лицето как ми пари.. леле не знам и аз вече..
Уфф, аз тепърва ще ходя - април месец започвам, до сега не съм и доста се притесних като чета тука ..
Защо си серете кожите?
Едно магаре и черно и бяло да е пак е магаре...
Много лошо си направила... иначе взимай лед и си го дръж на тялото и лицето, температурата ще спадне за 1 - 2 часа, предполагам. Ама ако не издържаш на лед си стой 'гореща'.
Солариума е абсолютна простотия...
Не разбирам какво сте се прехласнали по него.... колко момичета е убил....
И аз миналата година се бях побъркала с този солариум !
Повече няма да стъпя
Цялата бях станала на петна и ходих на лекар ужас не искам да се сещам
Абе, намислила съм да ходя, ама един съученик ходи и ми каза, че имало някакво вентилаторче зад главата? Възможно ли е да ми засмуче косата?
Как я прибирате, като ходите на солариум?
Пантенол успокоява.
На солариум не съм ходила, обаче съм много бяла и изгарям редовно и без солариум, винаги ми успокоява паренето и болката. То е като спрей-пяна, пръска се и се стои с него известно време. Не е скъп, мисля, че е под 12-13лв, след малко ще погледна на моя дали още пише цената и ще едитна.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Здравейте момичета и момчета! Понеже съм от Бургас ме интересува дали някой знае къде има функциониращ солариум в Меден Рудник? Имаше един на една крачка от нас но го закриха за съжаление. Благодаря предварително!
^ Точно - правиш един кок нагоре и толкова. И махай гердани, гривни... :Д
Не се притеснявай, няма да ти я захване.. аз ходя вече 4-5 пъти на хоризонтален, определено има ефект, особено челото доста ми почерня.. и гърба ми е хванал вече лек тен.. ръцете малко.. а,съм много бяла и аз.. ходя на по 6 минути, след още 2-3 пъти вече ще ги дигна на 8,че ме е страх още да не изгоря.. мажа се с спец. масла и за лицето и за тялото, които ни ги дават в салона, ама тфа за тяло е 3,50.. а, е само за едно намазване, ама няма начин.. Иначе, аз си хващам косата и завивам с кърпа, просто, за да не ми се облъчва и да не се изтощава..
![]()
хах доста късно чета, но ще ви отговоря, попринцип ходя на прав, но реших да се пусна на легналия, обаче на него са му много силни лампите за лицето, пък и си помислих, че е по-слаб като цяло и увеличих времето на 15мин вместо 10.. та така, то докато бях вътре съвсем леко ми пареше, обаче после не се прибирах цял ден, а то слънце и допълнително ме пече и то.. и така явно станаТа много ми помогна пастата, иначе 1 седмица сигурно щях да ходя червена
и да вентилаторчета има, те обаче ти регулират въздуха в кабинката и от тях не усещаш толкова греенето на лампите
Еееее, колкото повече чета, толкова повече се стресирамне знам дали ще се престраша, уж тази седмица щях да започвам ;д
няма нищо страшно, повече е вредноно пък после резултата.. едното за сметка на другото
![]()
а и в крайна сметка сега най-много да идеш на солариум, после едва ли
кажете някое хубаво соларно студио в софия, че лятото ходих в подлеза на ндк и беше..![]()