.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland

В солариума..

..изгорях здраво в соларума, лицето ми е червено, тялото ми е червено... имам и вътрешна температура, с какво да се мажа, има ли изобщо някакъв трик да ми мине по-бързо илии
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    От солариума изгарянята попринцип са много по-болезнени от обикновените и нанасят по-сериозни поражения.А иначе опитай обикновените методи при изгаряне,ако помогнат..

Град
    Neverland
    ох да, майка ми изпадна в паника като ме видя и веднага отиде да търси денонощна аптека.. та се мажа сега с една паста тук

Ако вътрешната температура ти е висока много сваля оцет. Също и старото изпитано кисело мляко.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Много внимавай след това като тръгнеш отново на солариум, защото може пак да изгориш доста лесно.И все пак как успя да изгориш не си ли регулираш минутите постепенно?

anonymous708973
    Guest
    Как така се изгори?

Ох и аз почнах да ходя на солариум, само 2 пъти, но втория бях на 6 минути, а съм много бяла и усещам лицето как ми пари.. леле не знам и аз вече..

Голям фен Аватара на taamara
    Уфф, аз тепърва ще ходя - април месец започвам, до сега не съм и доста се притесних като чета тука ..

Защо си серете кожите?
    Едно магаре и черно и бяло да е пак е магаре...
    Много лошо си направила... иначе взимай лед и си го дръж на тялото и лицето, температурата ще спадне за 1 - 2 часа, предполагам. Ама ако не издържаш на лед си стой 'гореща'.

Солариума е абсолютна простотия...
    Не разбирам какво сте се прехласнали по него.... колко момичета е убил....

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да бе с лед, да се разболее ли ? Много умно, няма що.

Давай със старите изпитани методи против изгаряне.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    И аз миналата година се бях побъркала с този солариум !
    Повече няма да стъпя
    Цялата бях станала на петна и ходих на лекар ужас не искам да се сещам

anonymous708973
    Guest
    Абе, намислила съм да ходя, ама един съученик ходи и ми каза, че имало някакво вентилаторче зад главата? Възможно ли е да ми засмуче косата?
    Как я прибирате, като ходите на солариум?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Пантенол успокоява.
    На солариум не съм ходила, обаче съм много бяла и изгарям редовно и без солариум, винаги ми успокоява паренето и болката. То е като спрей-пяна, пръска се и се стои с него известно време. Не е скъп, мисля, че е под 12-13лв, след малко ще погледна на моя дали още пише цената и ще едитна.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от Elinaaa Виж мнението
    И аз миналата година се бях побъркала с този солариум !
    Повече няма да стъпя
    Цялата бях станала на петна и ходих на лекар ужас не искам да се сещам
    Как така на петна?Какво се оказа?

Здравейте момичета и момчета! Понеже съм от Бургас ме интересува дали някой знае къде има функциониращ солариум в Меден Рудник? Имаше един на една крачка от нас но го закриха за съжаление. Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, намислила съм да ходя, ама един съученик ходи и ми каза, че имало някакво вентилаторче зад главата? Възможно ли е да ми засмуче косата?
    не мисля, че е възможно.. и не вярвам да издържиш в солариума със спусната коса.. първо, че ще хванеш тен на коса и 2ро е адски горещо.. просто я връзваш високо и тва е

Мега фен Аватара на Pliok0019
    ^ Точно - правиш един кок нагоре и толкова. И махай гердани, гривни... :Д

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не се притеснявай, няма да ти я захване.. аз ходя вече 4-5 пъти на хоризонтален, определено има ефект, особено челото доста ми почерня.. и гърба ми е хванал вече лек тен.. ръцете малко.. а,съм много бяла и аз.. ходя на по 6 минути, след още 2-3 пъти вече ще ги дигна на 8,че ме е страх още да не изгоря.. мажа се с спец. масла и за лицето и за тялото, които ни ги дават в салона, ама тфа за тяло е 3,50.. а, е само за едно намазване, ама няма начин.. Иначе, аз си хващам косата и завивам с кърпа, просто, за да не ми се облъчва и да не се изтощава..

Град
    Neverland
    хах доста късно чета, но ще ви отговоря, попринцип ходя на прав, но реших да се пусна на легналия, обаче на него са му много силни лампите за лицето, пък и си помислих, че е по-слаб като цяло и увеличих времето на 15мин вместо 10.. та така, то докато бях вътре съвсем леко ми пареше, обаче после не се прибирах цял ден, а то слънце и допълнително ме пече и то.. и така явно стана Та много ми помогна пастата, иначе 1 седмица сигурно щях да ходя червена

Град
    Neverland
    и да вентилаторчета има, те обаче ти регулират въздуха в кабинката и от тях не усещаш толкова греенето на лампите

Голям фен Аватара на taamara
    Еееее, колкото повече чета, толкова повече се стресирам не знам дали ще се престраша, уж тази седмица щях да започвам ;д

Град
    Neverland
    няма нищо страшно, повече е вредно но пък после резултата.. едното за сметка на другото

Град
    Neverland
    а и в крайна сметка сега най-много да идеш на солариум, после едва ли

Супер фен Аватара на musS
    кажете някое хубаво соларно студио в софия, че лятото ходих в подлеза на ндк и беше..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от glezenafukla Виж мнението
    Не се притеснявай, няма да ти я захване.. аз ходя вече 4-5 пъти на хоризонтален, определено има ефект, особено челото доста ми почерня.. и гърба ми е хванал вече лек тен.. ръцете малко.. а,съм много бяла и аз.. ходя на по 6 минути, след още 2-3 пъти вече ще ги дигна на 8,че ме е страх още да не изгоря.. мажа се с спец. масла и за лицето и за тялото, които ни ги дават в салона, ама тфа за тяло е 3,50.. а, е само за едно намазване, ама няма начин.. Иначе, аз си хващам косата и завивам с кърпа, просто, за да не ми се облъчва и да не се изтощава..
    4-5 пъти и вече си на 6 минути? Много ми се вижда.
    Лицето, гърба и раменете не са ми проблем, там ставам като циганче лятото. Гърдите, коремът, дупето и краката са зор.
    Не се бях сетила за увиване на косата с хавлия, идея си е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си