- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До всички пловдивчанки:
Дори да са фейкове, кво значение има? Тук сме анонимни и можем да даваме преспокойно лъжлива информация за себе си, никой не ни задължава коментарите ни да са достоверни. Единственото нарушение според правилата на форума, което биха правили, ако се представят с фалшиви самоличности, е несериозния характер на мненията им. Което, ако се съблюдаваше във всяка една ситуация, щеше да очисти половината форум от мнения и да си заминат редовните потребители с евентуално малко изключения, за които въобще не се сещам в момента. Мачок, с ръка на сърцето, на тебе не ти ли се е случвало? Тролове е имало и ще има. Всеки може да пише лични съобщения, стига да не са в нарушение на правилата. При такова известие - наказвайте. Но това, което правите, е крайно дискриминиращо. Защо провокативните личности се подлагат на съмнение, а другите не? Защо всеки, който обади дума за секс или си пусне снимка, не бъде задължен да пусне снимка с надпис "teenproblem"? А тези, които не ти прочетат темата, също ли подлежат на наказание? А тези в долните раздели, които пишеха, че са усвоили телекинеза или съзнателно сънуване, те не трябва ли да се докажат също по някакъв начин?
И аз имам съмнения за гореизброените, че са фалшиви, за някои дори съм сигурен, но въобще не е редно да им изискваш снимки. Нито сте им казвали, че поведението им във форума е забранено и наказуемо. Честно казано ме боли хуя кво ще стане с тях, пък и някви банове надали ще ви лежат толкова на съвестта, но е тъпа постъпка. Решението си е ваше.
Хайде лека и със здраве!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.