.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    К'во всички се правите на някви важни бе, половината на годините на момичето ама "малка си","накъде върви поколението","отчайвам се" и т.н. хахахаха, филмарчета пълни всички, щом си е решила, нека си има гадже, кво ви бърка? Нищо против няам, ама вече стаате отчайващо банални...

По темата нямам какво да кажа
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    К'во всички се правите на някви важни бе, половината на годините на момичето ама "малка си","накъде върви поколението","отчайвам се" и т.н. хахахаха, филмарчета пълни всички, щом си е решила, нека си има гадже, кво ви бърка? Нищо против няам, ама вече стаате отчайващо банални...

Еее недей с лошо. Не вярвам, че всички пишат това, за да се заяждат, просто си казват мнението, а тя вече си решава какво да прави. Нали за това е форумът?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v Виж мнението
    Еее недей с лошо. Не вярвам, че всички пишат това, за да се заяждат, просто си казват мнението, а тя вече си решава какво да прави. Нали за това е форумът?
    Нормално е да се издразня, един го написал т'ва "изживей си детството, не мисли за гаджета" и почнаха целия форум главно момичета да го пишат.. Ако ми кажете, че на нейните години, че и по-малки не сте както каза FuckingFreak се "захласвали" по някого, то ше излъжете брутално или няма да е лъжа в рядки случаи.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението

+
    Все едно като сте били на 13 не сте се захласвали по някого, не сте имали гадженца и не сте си задавали същите въпроси. Сякаш сте се родили на 20. Айде не.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си