- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без име.
Ще разкажа всичко накратко надявайки се да получа трезвен съвет, който би ми помогнал. С Него се запознахме случайно. Много го харесах, нищо че тогава бях с друго момче. След 2 седмици вече бях обсебена от Него, за това и прекратих отношенията си с другото момче. Не исках да има сърдити и т.н. След прекратяването на отношенията ми с другото момче /може би след 1 седмица/ въпросният хубавец ми писа. Беше страшно мил и ми каза, че ме харесва. Уж си бяхме близки и уж много ме харесваше, с след 1 седмица се забравихме. В последствие се скарахме, защото бях качила една наша снимка в фб, а той не бил съгласен. Не знам дали спря така рязко да се интересува от мен, защото бях недостъпна и то доста /не, че се правя, просто съм срамежлива и то така изглежда/ или просто си е играл с мен за забавление. Това не мога да кажа, но вече минаха 2 месеца, а аз все съм си със същите чувства към него. Всеки ден премислям кой е бил виновен и защо, обаче не мога да преценя. Единия ден него изкарвам виновен, другия ден себе си.. Той сега е с друго момиче /от 1 седмица/, но не за дълго, защото на мястото където живея рядко има дълги връзки. Моля ви, помагайте ми!![]()
Еми с тая срамежливост явно не си стигнала далеч, пробвай да я преодолееш.
Знам, така е. Все още работя по въпроса и то доста усилено, защото иначе не става. Но нямам никакво решение какво да правя по въпроса, особено сега като ми се сервира факта, че ходи с някаква /хайде няма да не давам определения каква/..![]()
Еми щом ходи с нея, значи иска да е с нея. Толкоз. Ние няма как да знаем какво е искал от теб (ако изобщо нещо е искал) ии дали с твоята срамежливост не си го отблъснала.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Каквото било - било. Проиграла си шанса си. Той вече е с друга. Спри да дълбаеш на едно място и продължи към следващия.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Иска той ама не нея, иска друго нещо. Познавам го и знам защо ходи с нея и точно, когато разбере, че тя няма да му го даде ще я зареже /за това и казах, че връзката няма да е дълга/. Обаче искам по някакъв начин пак да си върна приятелските отношения с него, пък за гаджосването може би в по-късен етап бих говорила..
Аз пък бих казала, ако още имаш чувства да продължиш да поддържаш контакт с него. От скоро са заедно, не знаеш дали изобщо изпитва нещо към нея. Не се отказвай.
Една седмица не е достатъчно време и за първа целувка. За какво ходене става дума?
dimitar_ak не съм сигурна дали разбрах правилно, обаче секс не сме правили /ако това имаше предвид/ иначе първа целувка си имахме.
mqqquu не мисля да се отказвам, за това защото знам какви са му "прекрасните" чувства към нея, но от друга страна искам да направя и нещо по въпроса.![]()
На тази възраст всичко е различно, ако ги питаш за една седмица е нормално да се обичат вече
Ами ако начало потърси контакт с него, попитай го как е, какво прави и от там ще потръгнат нещата.
Да, обаче ние с него не си говорим, защото се скарахме. То в такъв случай как да подходя?![]()
Ми извини му се 0.0 А иначе мисля, че той те е харесвал, обаче по някакъв начин си го отблъснала с поведението си, но както казваш ти може просто това да е било заигравка. Ние няма как да знаем, за най-добре се сдобрете и се опитай оттук-оттам да го подпиташ.![]()
Мдамм пиши му в скайп, фейсбук ако му имаш телефона още по добре обади му се и се разберете да излезнете някъде и му се извини. В зависимост от реакциите му ще видиш как да действаш по-нататък. В най-лошата ситуация може да те отреже ама поне ще знаеш, че си опитала. =)
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Аз ли не разбрах, или се е разсърдил, заради снимката във Фейсбук?! Ако е заради това... супер тъпа причина, честно.. o.O ако пък е заради нещо друго и смяташ, че ти си допринесла, макар и малко за кавгата, извини му се и надявам се всичко ще потръгне по мед и масло. Ако пък ли не, здраве да е, ако ти е истински приятел ще ти прости (макар че не виждам какво има да се сърди чак пък толкоз заради някаква си снимка?!?!) о.о
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Да, за една глупава снимка се разсърди. Иска ми се да му обясня, че не му отива на годините, обаче ходи обяснявай на инати. Изгарям отвътре и умирам да си върнем хубавите стари отношения и забавленията вечер по градинките, и безкрайния смях, и още толкова други неща, обаче не мога да намеря правилния начин, за да го направя!
А сигурна ли си, че трябва?! Според мен човекът не си заслужава, щом като се сърди за подобни простотии?! :X
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
И според много други хора не си заслужава точно той, обаче сърцето други диктува. Не знам какво ми става и не съм се чувствала друг път така, както сега. Всяка сутрин ставам, будя се, и живея с мисълта, че този ден ще е различен и ще се видим, и пак всичко ще се върне по старо му, обаче не.. С всеки следващ ден чувствата ми сякаш нарастват и все по-малко започва да ми пука дали той си струва или не. А случката със скарването ни беше, заради снимката и аз му звъннах леко подпийнала и разприказвах малко глупости, а от другата ми страна една "приятелка" ми диктуваше някакви дивотии, които да му казвам /добре, че не му ги казах/. Ама тв'а беше явно, защото и въпросната "приятелка" го харесваше, обаче това няма да го обсъждам сега.. някакви други идеи?![]()
Ами не знам, честно казано, сърцето често лъже... По това, което сподели, моето лично мнение е, че не си заслужава да си тровиш нервите заради него... Остави го да си живее живота, ти продължи своя и всички ще сте окей...![]()
Albus Dumbledore.
Щом имаш толкова силни чуства, ще намериш начин. Най - важно сега е да установиш контакт и да оправиш нещата. Aко той е сърдития може да се извиниш или да го бъзикнеш примерно, един вид да не взема нещата насериозно т.е. го потърси все едни нищо не се е случило. И не се втурвай да му се обясняваш в любов, забавлявай се с него, пък каквото стане.![]()
Хмм само аз ли мисля, че извинението не винаги е точно признаване на вина, ами че добрите отношения са по-ценни? Наистина е детинско да се сърди за някаква снимка, но сама казваш, че ти пука за него. Замисли се ако не се интересуваше от него нямаше да пускаш темата.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Нещо го е отблъснало, за което мисля, че не си дала достатъчно подробности. Натрупало му се е и накрая му е писнало, затова се е отдръпнал. Като му е станало през хуя, се е разсърдил и за снимката, щото сигурно не е искал да имаш симпатии към него или въобще да имате нещо общо. Намерил си е друга, гледа си нея. Тебе въобще не ти е ясно кво иска от нея и тя кво може да му даде, тва ще си проличи след време. И да я зареже, и тя - него, все тая, надали ще се върне. Заяждам ли се с теб? Не. Филмирала си се и не можеш да видиш повече от това, което ти се иска да видиш. Живота си е твои, в това число и преживяванията, отговорът е някъде пред теб. Като изпиеш една студена, ще успееш да го видиш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Chacho прав си, че нещо го е отблъснало и аз може би се сещам какво е то, но толкова ли не мога да го поправя? Той е тип момче "в сърцето ми има място за всички", обаче е толкова нежен и внимателен.. Просто ме омая.. Много искам да оправя всичко, наистина..![]()
п.п: Осъзнавам, че съм като някаква лигла и само мрънкам в този форум, обаче ми трябва помощ, защото наскоро най-добрата ми приятелка си намери уж нова приятелка и сякаш за нея не съществувам и нямам на кой да споделя..![]()
аз ще те посъветвам да се бориш за него докрай,пък каквото стане.поне ще знаеш,че си дала всичко от себе си : )) ако не го направиш,после ще съжаляваш и постоянно ще се питаш"Ами ако?" .. на твое място като за начало бих му харесала снимка в Фб,и след това му пиши нещо от сорта на"кво прайш бе,отдавна не сме си писали" или нещо сходно,и в последствие го заговори за миналото,че си допуснала грешка и съжаляваш за което.и така почнете да си пишете всеки ден,виж какво ще е и ще се разбере какво ще стане.Поне да си опитала: )) айде и кажи кво е станало после
Просто ми намирисва, че зад лъскавата опаковка се крият по-страшни неща, които по-близките са забелязали, а ние няма как. Още повече, че и тая ти приятелка се е отдръпнала. Съветът ми беше да подходиш максимално критично към себе си и да обмислиш нещата от повече гледни точки. Ако искаш от нас това - трябва да изсипеш и информацията, която ти се струва, че е ненужна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
melany12 той ми удари игнора във фейсбук, което още повече ме затруднява. Имам само скайпа му и номера му.
Chacho ами например аз му обещах да му се обадя една вечер да се видим /защото само тогава сме свободни/, обаче излязох с една приятелка и се засякох с него в кафето. Това се случи няколко пъти. Оттогава той спря да ме забелязва. Може би си е помислил, че не искам да излизам с него, но просто ме беше срам да му звънна, защото той е все с приятели /а приятелите му са ужасни/. Веднъж беше дошъл вкъщи и там си се държеше с мен както в първия ден, в който ми се обясни в любов може би, защото аз проявих инициатива, не знам. Така достатъчно ли го разширих или да продължавам?
Последно редактирано от just-girl : 03-31-2012 на 13:07