.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: issues

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе...интересен случай може би ще си за някой психолог. Тролване не знам да има, по скоро.. малко по хапливи коментари.

Ти сама си го казала - цялата тая предпазливост ти яде главата. Уж да се предпазиш, а дефакто само ти бърка в здравето и по разни дупки. Дискотеката винаги е кофти вариант, от мен да го знаеш. Ако искаш да разпускаш - домашно или открит концерт. В дискотеката хората ходят за да се напият и да се забият с непознати. Музиката е фон, който предразполага всякакви задръжки да изчезнат.

Порочния кръг спира като не си сваляш дрехите, права си. That simple. Отказването от хората е просто отбягване и задълбочаване на проблема. Не е решение.

Интересно ми е - какво според теб в детството ти е допринесло да имаш такава богата палитра от страхове и ограничения? Че май от там идва проблема, а ако съм прав отиваш на психолог(което не е срамно или лошо).. щото тук ще сме доста безсилни.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    В дискотеката хората ходят за да се напият и да се забият с непознати.
    Глупости. По тая логика обвързаните защо ходят на дискотека?

Авторке, проблемът ти е, че не знаеш как да общуваш с момче по такъв начин, че да не се превърне в "просто приятел", така ли? Защото ако е това, има доста лесни начини да оправиш положението.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си