- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без име.
детски истории ...... И защо мислиш,че ще се разделят само защото ти си там ? извинявай ти коя беше ? неква звезда ли си или чалга певица, та се мислиш за нещо ? ............. когато един човек е срамежлив, няма да му излезне име на недостъпен, да те светна ученатати се правиш на такава , за това сама си търси последствията
Много често, когато някой е срамежлив го мислят за надут и недостъпен..
По темата ти, авторке.. Според мен и двамата имате вина, защото сте инати. Не, защото си срамежлива и т.н., а защото умираш от ината си и искаш да го накараш той да те потърси пръв, а той от своя страна цели същото с теб. Ето защо това се получава. Като за начало те съветвам да преглътнеш егото и самочувствието си и да му се извиниш или поне да замажеш ситуацията. Ако той продължава да се инати - чертата и тв'а е!![]()
+1. broken-barbiee ти каза всичко в прав текст. Обаче докато още ходи с това момиче не мисля, че ще е много правилно да бързаш да звъниш и да се извиняваш. Или примерно го направи в скайп. Обаче недей да бъдеш много сълзлива. Сякаш всичко е било на майтап и сега ти просто изясняваш ситуацията. Мисля, че е най-правилния подход за такава ситуация. :]