.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Авторе, хич не се притеснявай за това колко ти е голям. Ако си добър любовник няма да имаш грижи с момичетата на тази тема.
    XAXAXAXAXAXAXAXAXA Остава да кажеш, че има истинска любов и ще се видя във филм. Размера има значение!

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Абе мъничък е, ама честно казано, колкото и голям да е, ако не го използваш, както трябва, язък за размера... Мисълта ми е, ако си добър, размерът няма да е чак такъв проблем..
    Последно редактирано от heartlesandfreaky : 04-01-2012 на 16:02
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен
    Размерът е нормален! нали от 10 до 18 см е нормален размер..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от stone4 Виж мнението
    dragonlady спри да пишеш курвенските си мнения ( няма да си легна , защото му е малък.. глупости на търкалета )
    Като са "курвенски" що ги четеш? Някой да те кара насила? А и не мисля, че съм к*рва, ако бях такава, нямаше да съм сгодена
    лемон - аз съм строго моногамна, за мен такива работи като да съм тоя и да се чукам с оня няма.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Много зависи. Ти например бая си се филмирал... Ако срещнеш свестно момиче, което да те хареса като характер, външен вид и тн и няма да иска да е с теб само заради единия секс, няма да й пука за размера ти. Ако се хванеш с няква курва или нимфоманка или просто някакво момиче, което няма по-сериозни намерения към теб, не очаквай да не й пука.
    Е, нищо не се знае. Има и жени, които предпочитат по-малките размери, например по-тесните. Колкото и невероятно да ти се струва... Както има мъже, които предпочитат жени с по-малки гърди, така и жени, които предпочитат мъже с по-малки пениси.
    За мен размера ти е малък. Не се обиждай, но за мен под 15 е малко. Това е моето мнение.

В тази тема девствените да не пишат.

Мега фен Аватара на Chacho
    А кажете му истината кратко и ясно. Кво си мислите, че като му увъртате темата и му кажете да няма комплекси, ще му изчезнат? Много по-лесно ще му е да знае как стоят нещата и чак тогава да ги приеме, вместо да живее в неведение.

Пич, момче съм, ама не познавам момиче, което би било доволно на такъв размер. Може да си намериш жена, но ще ти е много трудно да я задържиш, щото сигурно няма да имате чак толкова пълноценен сексуален живот. Можеш да компенсираш с други неща в секса и ще ти се наложи да компенсираш много с характер. Или да прибегнеш към медицинска помощ и да го уголемиш. Просто да случиш на такава, която ще склони на такъв размер и ще ти допадне, е изключително малък шанс.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    В тази тема девствените да не пишат.
    За кой се отнасяше това?

И добре, честно казано, на 22 години - 12см ми се вижда чак абсурдно.

Цитирай Първоначално написано от autumn666

Ако искаш снимка да видиш ?

Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    За кой се отнасяше това?

Гузен негонен бяга?

Иначе абзаца със свестните момичета и курвите нимфоманки беше забавен. Има още пасти да ядеш.

Еми брат извинявай ама ако не те удовлетворява размера пробвай с помпи туй-онуй..не съм се интересувал....

Цитирай Първоначално написано от den4o7 Виж мнението
    Еми брат извинявай ама ако не те удовлетворява размера пробвай с помпи туй-онуй..не съм се интересувал....
    То мен размера си ме удовлетворява, в смисъл не ми пречи да си стигам до оргазъм, ама въпроса е жените дали би ги удовлетворил.

Цитирай Първоначално написано от lemon40 Виж мнението
    То мен размера си ме удовлетворява, в смисъл не ми пречи да си стигам до оргазъм, ама въпроса е жените дали би ги удовлетворил.
    К'во ти пука...ако момичето е сериозно и наистина те харесва/обича ще намери начин

Цитирай Първоначално написано от just-girl Виж мнението
    ахах колко си директна /няма лошо/ . Иначе, авторе, само като ти чета глупостите не ти давам повече от 13г. и едно запомни от мен "ако ще 1 метър да ти е, ако не го използваш по предназначение файда няма", изводите сам си ги прави.
    true

К'во ти пука...ако момичето е сериозно и наистина те харесва/обича ще намери начин
    XAXAXAXA Ох, май никой не чете горните коментари.

Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    XAXAXAXA Ох, май никой не чете горните коментари.
    obvious troll is obvious

obvious troll is obvious
    Защо не го напишеш на Български? Като си толко мега готин?

Малко акъл да дам и аз...... според мен не се тревожи за размера си... както казаха много хора по-нагоре използвай го както трябва и няма да имаш грижи. А това, че повечето български жени са лакоми да не ти пука... те винаги гледат по-ххубавото, а не по-качественото...
    И друго: както аз разбрах ти не търсиш само секс... а искаш нещо повече от една жена....
    Така че "чакай своя влак" както се казва... А това кето по-нагоре се казва от някои момичета, че ти е малък хич да не ти дреме кво мислят те. Нали знаеш, че лакомията не води до нищо хубаво....
    Ето ти малко данни, които се пишат по всички форуми:

По медицински данни, дължината на половия член в ерекция е както следва:
    1/ микропенис - до 5 сантиметра
    2/ малък пенис - между 5 и 10 сантиметра
    3/ cредно-статистически пенис - между 10 и 18 сантиметра
    4/ над 18 сантиметра - голям пенис.
    Измерването на дължината на пениса, става като сантиметъра се заложи откъм корема, т.е. от гърба на пениса до върха на главата му, а не както повечето измерват члена си от края на тестисите до главата му (т.е. измерването му отдолу е погрешно).

И нали знаеш, че много от мъжките индивиди във форума като се заговори за дължина преувеличават с 1-1.5 см. С твойте сантиметри спокойно можеш да задоволиш една жена.

брааат стига се обяснявал, тури една снимка мааму стара!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

anonymous708973
    Guest
    Средностатистически 10-18 е чисто и просто малоумно. Няма как понятието "средностатистически" да обхваща толкова голяма граница. Има гигантска разлика между 11 и 17 см, примерно. Това дори аз мога да го установя, която съм адски зле с меренето на око. :д Да не говорим как за всеки народ има отделно число. Доколкото си спомням, българите бяха с няква дължина от рода на 15-15.5 като средно число.

Авторе, сигурно е кофти, няма как да знам, но остави на женските да преценят. Да разбирам, че не си спал с момиче/жена още? Когато опре до тоя момент, най-най-най-лошото и прецакващо нещо, което можеш да направиш, е да кажеш "Ама имай предвид, че на мен ми е 12 см". Нищо не казваш и оставяш на нея коментар, ако има такъв.

Повече от фен
    То на 22 ако се чуди дали изобщо някоя ще си легне с него, чурката да му е проблема

az sam na 15 i penisat mi e 16 cm nz nqkoi dali 6te mi povqrva no si kazvam istinata

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Чисто анатомически 6см стигат за да влезе. Останалото е екстра или женска лакомия. Според гледната точка.

А размерът нямал значение за жените...

Цитирай Първоначално написано от flamesoulbgr Виж мнението
    А размерът нямал значение за жените...

Нямал, нямал колко да е нямал...... при жените винаги размера е от значчение, и не само на пениса....

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си