- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За размера на пениса (към жените)
Мислех да не пиша, но все пак за жените не само пениса е от значение така е и дебелината на портфейла е от голямо значение за повечето...
До автора ами какво да ти кажа като не си пробвал с жена как да ти кажем дали ще я задоволиш... Бъди малко по уверен в себе си и ще станат нещата..![]()
Последно редактирано от Ronnan : 04-05-2012 на 06:29
Да нямаш притеснения, че за това ни питаш ? (music) haxhax![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
[QUOTE=DragonLady;10104831]Май верно попадаш в графата малък/QUOTE]
10-18см - Средно статистически пенис.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз съм на 18 и ми е 20 санта е моика
Какво ти пука?
Ако ти кажем че ти е малък какво ще направиш?
Не трябва толкова да го мислите и да се притеснявате какво ще кажат хората
Ще ти го кажа като мъж на мъж (Тук прозвучах като Фики)![]()
начи малак е до 8, 9 см Среден е от 12 до 18 голям е от 19 до 21 и много голям е от 22 нагоре относно поста ти искам да ти кажа, че размера не е толкова важен зависи си и от момичето при възбуда колко се разширява влагалището, ай нали се сещаш, че ако едно момиче иска голям пенис ще си хване негър
(Това е сарказъм) дори да не е удоволетворена може да и доставиш удоволствие с орална любов, ако имаш сериозна приятелка експириментирай прави пози, с които ще достигне най-дълбоко пениса във вагината и, ай щом едно момиче те избрало да бъде с теб не ми се вярва да е само заради пениса да може да е малко разучерована, но следващият път може да е удовлетворена
Братле, жалко,че го виждам след 4 години, но дано да го прочетеш и още повече се надявам, че не го мислиш,защото няма за какво ! Искам да ти кажа,че 80 % от коментарлите са напълно малоумни и неадекватни особено на драгонлейди ли е ква е . Тя била моногамна , еми като си как имаш база на сравнение, отде знаеш ,че не мчоже да ти е и по-хубаво . Направих си профил тук само за да дадм коментар.
Виж сега, уча медицина и повярвай ми всички статистики, които някъде ги пише изобщо не са достоверни.Трбява да се измерят пишките на всички мъже по света и така ще се разбере средният размер, нещо което трядно ще стане. От опит мога да ти кажа, че 90% от мъжете лъжат и ги оголемяват не с 1-1,5 ,както сподели някой тук, ами с 2-3 дори и повече, защото съм установвявал несъответствието. Моят пенис е 11 см, често казано никога не съм го мерил преди 17-год възраст и е така реших да си го видя от любопитство
И естествено се комплексирах за 4-5 месеца малко след това, докато разбера, че съм бил много тъп в случая. Спал съм с 7 жени и нито една,повтарям нито една, не ме заеба затова или да е искала да бяга. 3 от тях ми казаха,че съм най-добрият, а бяха по-големи от мен, към 25-26 годишни, така че си имат базза за сравнение. Всички бяха доволни и се чукахме с кеф. Сега ще ти кажа и тайната, която не е никаква тайна:
1. Трябва да се харесваш и постоянно да се развиваш като личност, което означава да си поддържаш фигурата,прическата, ума и чувството за хумор. Запомни последното, аз имам уникално такова и ги пръскам, много ми се радват.
2. Бъди уверен,културен, мъж на място , а не галфон.Увереността не идва от тва,че си карал без книжка на 2 ракии инищо не е станало или тем подобни,макар че доста съвременни жени се радват на това, което е друга тема. На теб ти трябват класни мадами, които нямчат линиики за мерене на чепа,щото като е под 15 и край![]()
3. Главният герой в секса е пишката, но сценаристът е горната кофа, а за да успее главният герой да изпъкне, са важни подкрепящите роли на пръстчетата,езика и думите ти. Побъркай ги с пипане,лизане и думи, накарай ги да свършат още преди да си проникнал. Клиторът е най-ерогенната зона на жената, а той е външен полов орган. Осевн това,прочутата Г-точка е в първите 4-5 см, така че и там може само с пръст да стане работата. Сега за маточен оргазъм сигурно ще трябват повечко ,защото вагината е с дълбочина между 8 и 11 см , а при възбуда стига и до повече, но реално и човек с 16 см може да не успее, всичко зависи и от позата.
Не смея да твърда ,че съм експерт, но смея да твърдя ,че съм доста компетентен ,а повечето в темата не . Ако една мацка те възбужда, ще я заебеш ли заради малки гърди,криви крака и т.н. Важно е да завладееш ума и и да я накараш да те иска , а това нве стана като кажеш ,че ти е 20 сантаЛека вечер и правете повече секс и по-малко мерене..
Вярно е ,че имам чудесно чувство за хумор, но не знам ти с твоята мутра как ги спираш да не избягат![]()