.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Не е шега между дугото, там ви се намира G - точката.
    А G-то идва от "GET THE FUCK AWAY FROM THERE!", което на български се превежда "Га ти порасне уй, тогаз ша бръкаш изотзадзе."
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    А G-то идва от "GET THE FUCK AWAY FROM THERE!", което на български се превежда "Га ти порасне уй, тогаз ша бръкаш изотзадзе."
    Ееее, добро е, трябва да го призная!
    В sexwell под един гел бях чела коментар на една жена, която казваше колко много на мъжа й му харесвало да стимулира простата му с този гел, колко бил уникален и прочее. :Д

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София

Стига бе...защо повечето хора така крайно го приемат хаха...Не че съм се навила да пробвам, или пък съм била с човек, който е искал, ама...няма лошо в крайна сметка.

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението

Стига бе...защо повечето хора така крайно го приемат хаха...Не че съм се навила да пробвам, или пък съм била с човек, който е искал, ама...няма лошо в крайна сметка.
    Мисълта, че ще ми бъркат в задника и ще получа удоволствие от това, ше ме накара да се застрелям после, чисто и просто. Ако ще да е приятно физически, ще ме увреди психически. Макар че и за първото се съмнявам, колкото и да говорят.

Темата все пак е за свирки. Я кажете, кви са тия некачествени свирки, че ми стана интересно?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мисълта, че ще ми бъркат в задника и ще получа удоволствие от това, ше ме накара да се застрелям после, чисто и просто. Ако ще да е приятно физически, ще ме увреди психически. Макар че и за първото се съмнявам, колкото и да говорят.

Темата все пак е за свирки. Я кажете, кви са тия некачествени свирки, че ми стана интересно?

Направо ти се чудя как не си се увредил психически и от свирките че има и хора дето свирките ги приемат се едно им бъркаш в задника

Цитирай Първоначално написано от mytoy Виж мнението
    Направо ти се чудя как не си се увредил психически и от свирките че има и хора дето свирките ги приемат се едно им бъркаш в задника
    Кой това? Като ми лапне хуя, последното, за което ще си мисля, са некви анални пенетрации. Освен ако не се обърне за задна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си