- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
В интимната област - да. Ако се надява на орална не трябва да е джунгла там долу. За всичко останало - както си прецени.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Навсякъде голичко да е. В това отношение няма проблеми, слуша и угажда.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
За мен е недопустимо мъж в 21 век да няма косъм по тялото си. Отвращават ме мъже, които имат кожа, по-гладка от тази на приятелката до себе си. Ужасно, гейско, педалско, отвратително и противно ми е да видя мъж с кожа гладка като бебешко дупе.
Не искам мъж, които сутрин става, хваща самобръсначката редом с мен и започва да си маха космите по краката. Такъв мъж би ме отвратил.
Единственото нещо, което очаквам от мъжа до себе си е да е постригал малко гората в интимната зона. Всичко останало - косми по гърдите, ръцете, крата + брадата - ми е все тая. В някои случаи, дори ми харесва/възбужда.
Ще ти направя услуга и ще те лиша от мокър сън, като не ти изпратя снимка на краката и задника ми. Тва само леко загатва.
http://prikachi.com/images/942/4538942Y.jpg
Temet Nosce
벨야카