- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Ако е набол отдолу, не ми пречи, ако има малко косми под мишниците, не ми пречи. Абее.. да не е свръх космат, нито по-гладък от мен. Туй то.
Първоначално написано от antifashionshit
Държа да се обезкосмява на 2 места - подмишниците и интимната зона. Освен всичко друго - това си е хигиена. Разбира се, ако са му пораснали до нормална дължина - няма проблем.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
За мен е недопустимо мъж в 21 век да няма косъм по тялото си. Отвращават ме мъже, които имат кожа, по-гладка от тази на приятелката до себе си. Ужасно, гейско, педалско, отвратително и противно ми е да видя мъж с кожа гладка като бебешко дупе.
Не искам мъж, които сутрин става, хваща самобръсначката редом с мен и започва да си маха космите по краката. Такъв мъж би ме отвратил.
Единственото нещо, което очаквам от мъжа до себе си е да е постригал малко гората в интимната зона. Всичко останало - косми по гърдите, ръцете, крата + брадата - ми е все тая. В някои случаи, дори ми харесва/възбужда.
ЩРУДИИИИИИИИИИИИИИИИИ <33
http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1...7wddo1_500.jpg
вижте брадата и усмивката.
http://27.media.tumblr.com/tumblr_m1...4v6qo1_500.png
Ще ти направя услуга и ще те лиша от мокър сън, като не ти изпратя снимка на краката и задника ми. Тва само леко загатва.
http://prikachi.com/images/942/4538942Y.jpg
Temet Nosce
벨야카
Не допустимо е гладък пе.дал да е върху теб. Колко отблъскващо blah, но всеки с вкусовете си..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ако космите не се пипат, нищо не боцка по простата причина, че нищо не е наболо. Ако не си маха космите на гърдите примерно, няма да ти боцка. От друга страна, ако ги бръсне, боде.
не държа освен ако не е някой като горила тогава...но както си иска той все ми е тая но ще ми бъде странно да е гол охлюв и половина![]()
От кога човешките същества са голи като охлюви?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
е са И ЕДИН косъм да няма и да се вманиячава на тема косми не е ли малко странно? поне на мен да
Много съм съгласна.
А да ви дойде един пич, да ви кара да се подмокряте с поглед, пък ще видя дали ще обърнете внимание изобщо на наличието/отсъствието на косми. Да имате предпочитания - добре, ама да обяснявате как обезкосмени мязали на педали... интересно ми е да видя дали бихте го казали в очите на един истински мъж, независимо дали има косми или не.
В интимната зона - да !
Но иначе не ме интересува чак толкова дали ще ги маха или не![]()
Що гледате толкова едностранчиво? Да кажеш на обезкосмен мъж, че е педал, само заради това, е абсолютен еквивалент на това да го наречеш "примат" или "овца" заради окосмяването му.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Няма особено значение, стига да не боде. Дали ще е гладко обръснат или напълно обрасъл е все тая за мен. А и под "космати" мисля, че не се имаше предвид мъже, на които кожата не се вижда от косми, че да ги наричате примати. И смятам, че е особено грубо да слагате етикети. Освен това аз ако бях мъж много щях да ви се обидя. Ако са космати са примати, ако са обезкосмени - педали. Така обиждате всички мъже, не мислите ли?
бе то дали ще е гей или не ,не е до космите, а до поведението.....