- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да се преборя с момиче което не иска да прави свирки?
Ами почти да - проява са. Не е казано, че ако ги няма е нещо фатално, но факта, че не искаш да го направиш, заради някакви глупави причини е проява на не достатъчна отдаденост, при все че знаеш, че на човечето ти му харесва.. и го лишаваш от това. И да сравняваш това с черните точки е малко тъпо.
Т'ва е нещо като фокуса 'гаджета' при 12 годишните, които са гаЖита от две седмици, но не са се целували, а само се държат за ръчичка и се гледат срамежливо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Обаче, ако момичето не е навито, а ти искаш да ти духа просто защото искаш свирка('щото видиш ли секса не може по никакъв начин да те задоволи), е проява на достатъчна отдаденост, при все че знаеш, че на приятелката ти не и харесва да го прави?
Сериозно?
Това за мен са ааадски смотани и нереални връзки, щом единият трябва да прави нещо, което не му допада. Твърде егоистично.( ако си е връзка само и единствено с цел секса- там разбирам)
Красотата на една връзка, наред с всичките отдадености и т.н. НЕ се измерва в свирки, хах. Не е като да лепнеш етикета "щом не духа=> нито нови пози, нито разнообразие, нито кеф".
Хора всякакви- предпочитания също.
Идеята ми беше, че при такива съвети и после всички се чудят как така момчетата имат такова отношение- ако не духа я махай. Еми...