- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
Вании ;**
нямам време да влизам ;s
как си ? какво правиш ?
какво стана с твоите момичета ? ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ехее браво ;D
недей Иване след малко ще ставам ;s
хахах добре ..
Иване,каква е тая Лилианда ? ;D лошоо настроена съм към новитее ;x
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ехоо ... виждам,че тук пишеш и си на линия ... за толкова тъпа ли ме вземаш ? ;d
след малко ще ме вземам и ... казах ти някой новости покрай мен май ;D
нищо не се започва ;d
отговори ми на личното,че ми стана любопитно ..
Няма за,какво да ми се извиняваш ...
Благодаря,че попита добре съм
Иване много ми съкрати нещата,но както казах утре цял ден съм си в нас така,че бъди готов да ми разказваш![]()
Приятна вечер ! ;*
шшшшшшшшшшшшшшшш
ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ !!!!
Госпожица Анелия (Anichkaxxwee) иска форонна среща за всички бургазлии присъстващи във фъна без мен по лични причини!!! Моля ако има кандидати, моля да пишат тук и да уточнят дата на събитието !!! Благодаря за вниманието !
чухте ли е мърди ;d
Добро утро ! {}
Иване,Иване тази Аничка не може ли самичка да влезе и да ни каже,какво иска а ? ;d
Добро утро и от мен..За срещата съм навита само не съм 100% сигурна дали ще дойда..![]()
здрасти Буболинке![]()