.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Любопитствам.Имала съм намеци за анален секс,но като че ли нещо самата идея не ме привлича достатъчно.
    А относно гаджето не е първия,надявам се няма да е последния,но е възможно да пробвам с друг анален,ти го описа доста...хубаво.Само усещане ли е или свършваш и от него и коя е топ позата за анален секс?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bad__girl Виж мнението
    Любопитствам.Имала съм намеци за анален секс,но като че ли нещо самата идея не ме привлича достатъчно.
    А относно гаджето не е първия,надявам се няма да е последния,но е възможно да пробвам с друг анален,ти го описа доста...хубаво.Само усещане ли е или свършваш и от него и коя е топ позата за анален секс?
    Само усещане е засега, но и аз още нямам много опит. Нямаме място да го правим често. Мисля си, обаче, по усещането, че мога да свърша така. Ще видим.
    На нас ни е най-удобно, докато аз лежа по корем с разтворени крака, а той е отгоре. Ако човека в началото е много внимателен и ти си много отпусната без странични мисли, не би следвало да боли. Ако заболи, спирате за малко и то разминава бая бързо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си