- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
добре съм, изморена, доспа ми се, студено ми е. {} ти?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
еееее [huggggg] ми пия бира и си лафя по скайпа
ей момичета фънаджийки искам да ви чукам на всички задничетата с яйце бореЦ
6б3З10
хохохохо айде, успех.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
bootyboy горкия ти![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Какво правитее ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ще си лягам ;D
не си ли изморен цял ден на работа при шефа и сега да четеш ?
щом казваш
лека и мека ;*
Колкото Анито ли си на 13 и ти е дошло до гуша ?
лека ...
където е 13 там е и 14 ;D
има ги много такива във форума,а и не само тук не им обръщай внимание![]()