.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако сте се скарали за тъпотия, пробвай да говориш с него. Нищо не губиш и според мен не му трябва много.

Защо да е наивна? Това е дори по-вероятно, отколкото да се е извинила и да я е отсвирил, щом я харесва. Аз редовно не получавам смс-и, защото телефона ми е тухла, ама не е като да прекъсвам контакти с хората, които харесвам нарочно. Те го знаят и съответно се свързват с мен по друг начин.

Хич не ми звучи толкова изгубена каузата. Би ли споделила за какво все пак се скарахте?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ако сте се скарали за тъпотия, пробвай да говориш с него. Нищо не губиш и според мен не му трябва много.

Защо да е наивна? Това е дори по-вероятно, отколкото да се е извинила и да я е отсвирил, щом я харесва. Аз редовно не получавам смс-и, защото телефона ми е тухла, ама не е като да прекъсвам контакти с хората, които харесвам нарочно. Те го знаят и съответно се свързват с мен по друг начин.

Хич не ми звучи толкова изгубена каузата. Би ли споделила за какво все пак се скарахте?
    Защото бяхме вкъщи и си правехме снимки и той ми каза да не ги качвам, обаче аз едната я качих, защото ми беше много любима. Той се обиди и така. :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си