- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
как по точно?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
мъж съмкакво правиш когато си много ядосан
6б3З10
ох, Иване, кой го казва. Няма лошо понякога мъжете да показват чувствителната си страна, но нали се водите силният пол, трябва да знаете кога да сте силни, и слаби.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
xXxAngerfisTxXx удрял ли си момиче
6б3З10
да не се скара с твоята .. игнорираш ме ;х
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
караме се, сдобряваме се караме се сдобряваме се
6б3З10
да не си я ударил,защото питаше Иван ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не, но често удрям себе си щот съм тъп
6б3З10
Последно редактирано от bubkaa93 : 04-13-2012 на 18:54
това е 89 епизод на 59 сезоан на Тема за всичко
6б3З10
Иване изобщо не защитавам насилието над жените,но понякога жените сами са си виновни за това
не те мисля за глупава и не знам защо го каза обясни ми казах че съм тап
6б3З10
и кво ? все пак е жена? като я биеш кво постигаш ? тва да не ти е някой педал от даскало да му смениш лицето и да ти напрай кеф... тва е гена !
няма гии Господаритее но все пак аъъ ни тъ разбрах
6б3З10
Каквото и да е направила жената, мъжът трябва да може да се сдържи да не я удари.